«Είχαν καταντήσει “κρέατα” που πωλούνταν...» - Ξέσπασε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Θεωρούσα ότι έπρεπε να το παίζω ο ζεν πρεμιέ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχαν καταντήσει “κρέατα” που πωλούνταν...» - Ξέσπασε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αντίνοος Αλμπάνης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος πολύ πρόσφατα ανέβασε μία ημίγυμνη φωτογραφία του στο Instagram και του την "κατέβασαν" από την πλατφόρμα (δείτε την εδώ), παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Art Week, την Κυριακή 19/2 και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και την δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον λόγο που πλέον κάνει πολύ συγκεκριμένες δουλειές και συνεργάζεται με πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως τα προηγούμενα χρόνια, τα περιοδικα και τα media γενικότερα είχαν δημιουργήσει μία εικόνα του πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα, απλά και μόνο για να πουλήσουν.

Οι δηλώσεις του Αντίνοου Αλμπάνη

«Όταν μπαίνεις σε μικρή ηλικία σε αυτή τη δουλειά παρασύρεται πολύ εύκολα, από τον τίτλο που θα σου φορέσουν και θεωρείς ότι πρέπει να επαληθεύσεις τις φιλοδοξίες των άλλων. Εγώ βγήκα τις εποχές πριν την οικονομική κρίση με τις πολλές εκπομπές και τα περιοδικά. Οι καλλιτέχνες είχαν καταντήσει “κρέατα” που πωλούνταν στα κρεοπωλεία. Εγώ θεωρούσα ότι έπρεπε να το παίζω ο ζεν πρεμιέ, του άντρα που γοητεύει που ρεπερτοριακά με εγκλώβιζε και δεν έβρισκα ρόλους.

Μπορεί να με κολάκευαν αλλά δεν με εξέλιξαν! Έπρεπε να πάρω μία απόφαση αν με αφορά το πιο εμπορικό κομμάτι της δουλειάς ή το πιο ουσιαστικό. Και ξεκίνησα να κυνηγάω συνεργασίες που πίστευα ότι θα με εξελίξουν και πήγα σε δύσκολες επιλογές συνεργατών. Δούλεψα με σκληρούς και δύσκολους σκηνοθέτες», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που συμμετέχει στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro (δείτε εδω ποιο είναι το φινάλε της σειράς).