Ξανθιά με κόκκινο κολλητό φόρεμα - Η αισθησιακή αποκριάτικη στολή της Μελίνας Νικολαϊδη

Βρισκόταν μαζί της και ο σύντροφος της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Στην Ελλάδα έχει έρθει η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, για άλλη μια φορά μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Η 19χρονη που σπουδάζει στο Λονδίνο, επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα τόσο για την οικογένεια της, όσο και για τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη με τον οποίο είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, παρά τον έντονο χωρισμό τους λίγο μετά τα Χριστούγεννα (δείτε εδώ τον λόγο).

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή αυτές τις μέρες είναι στην πρωτεύουσα και απολαμβάνει τις μέρες του καρναβαλιού. Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου (18/2) επέλεξε να πάει σε ένα μασκέ πάρτι μαζί με τον αγαπημένο της.

Η αισθησιακή στολή της Μελίνας Νικολαϊδη για τις απόκριες

Στο πάρτι που βρισκόταν η κόρη της Δέσποινας Βανδή ήταν στην ίδια παρέα και η Δανάη Μπάρκα, η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Καμπούρη, με τη δημοσιογράφο του MEGA να αποκαλύπτει με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το θέμα του πάρτι: «Ειλικρινά τώρα… Δεν συμπαθώ καθόλου τις απόκριες.

Αλλά όταν οι κολλητοί σου κάνουν πάρτι με θέμα porn super heroes δεν γίνεται να μην πας και να μην είσαι μέσα στο… θέμα. Ω Θεέ μου… το ζήσαμε κι αυτό! Τι νύχτα κι αυτή!».

Η Μελίνα είναι ντυμένη στα κόκκινα και φοράει μια ξανθιά περούκα ενώ ο Αλέξανδρος είναι ντυμένος κ "κακός λύκος".

Η Μελίνα Νικολαϊδη με την σύντροφο της

Ποιος είναι ο σύντροφος της

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσα από μερικά σχόλια που έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη στον αγαπημένο της (δείτε τα εδώ), ενώ και η Δέσποινα Βανδή είχε «προδώσει» τη γνωριμία των δύο παιδιών μιας και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της από το γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (δείτε την εδώ), και τον έκανε ταγκ.

Μάλιστα γαμπρός και.... πεθερά, φαίνεται πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις αφού η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται πολύ συχνά στο γυμναστήριό του, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί η κόρη της (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες από τον χώρο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη). Όσο για τη Μελίνα, παρόλο που έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό, δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται το γυμναστήριο του αγαπημένου της κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα (δείτε τη εδώ να κάνει διάδρομο με κολάν και γόβες).

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη).