«Με προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο! Η παραγωγή...» - Αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης Σοϊλέδης δεν πήγε στο Survivor All Star 

«Η απάντησή μου είναι αυτή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο! Η παραγωγή...» - Αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης Σοϊλέδης δεν πήγε στο Survivor All Star 

Στην εκπομπή Happy Day βρέθηκαν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 20/2 Άρης Σοϊλέδης και Μαριάντα Πιερίδη με αφορμή την συνεργασία τους στο J2US, που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 18/2 -δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον ποδοσφαιριστή για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star -δείτε εδώ την ανάρτηση "καρφί" που έκανε πρόσφατα για τον Τάκη Καραγκούνια.

Διαβάστε επίσης: Spoiler 20/2 - Ανατροπή "καταστροφή"! Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης Σοϊλέδης δεν πήγε στο Survivor All Star

«Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor. Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και με ρωτούν γιατί. Η απάντησή μου είναι αυτή. Δεν είχα καμία πρόταση από την παραγωγή.

Περιμένω κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει. Γιατί πρώτα από όλα, όλο αυτό προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο. Γιατί ο κόσμος βλέπει ότι κάτι έχει γίνει και δεν μπαίνω. Π.χ. να έχω μαλώσει με κάποιον. Δεν μάλωσα με κανέναν. Ίσα – ίσα με τους ανθρώπους της παραγωγής, οπερατέρ, ηχολήπτες κτλ, που περάσαμε έξι μήνες μαζί εκεί, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μιλάμε πολύ όμορφα κι αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν πήγα, οπότε δεν έχω κάποια απάντηση.

Μου βγήκε σε καλό που δεν πήγα, γιατί αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Οπότε έκατσε κι αυτό με το J2US και την Μαριάντα και περνάμε ωραία», αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης.