«Όλοι σε αυτή την ηλικία....» - Το σχόλιο όλο νόημα του Νίκου Απέργη για Βανδή & Μπισμπίκη

Τους αποθέωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλοι σε αυτή την ηλικία....» - Το σχόλιο όλο νόημα του Νίκου Απέργη για Βανδή & Μπισμπίκη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησαν το βράδυ της Τρίτης 21/2 ο Νίκος Απέργης και ο Σάκης Αρσενίου οι οποίοι μεταξύ άλλων απάντησαν για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο ηθοποιός για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φίλαγε και ήταν αρκετά διαχυτικός. Το εν λόγω βίντεο (δείτε το εδώ) έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από πολλούς, με μερικούς να τους υπερασπίζονται και άλλους να τους σταυρώνουν κανονικά (δείτε εδώ τον αιχμηρό σχολιασμό της Ελένης Βιτάλη).

Αίσθηση πρέπει να πούμε, πως προκάλεσε ιδιαίτερα η ανάρτηση που έκανε η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του παιδιού τους, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την οποία έκανε τη Δευτέρα 20/2 στο instagram. Μπορεί η ίδια να μην αναφέρει πουθενά τα ονόματα Μπισμπίκης και Βανδή, σε κάθε περίπτωση όμως η λεζάντα, που επέλεξε να γράψει αλλά και η συγκυρία, δείχνουν όλα μαζί, πως πάνε στις κινήσεις του ηθοποιού... -δείτε την εδώ.

Οι δηλώσεις Απέργη - Αρσενίου

«Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Εγώ τα θεωρώ λίγο αστεία όλα αυτά. Είναι λίγο τραβηγμένα, όχι στημένα, αλλά είναι οι συμπεριφορές τραβηγμένες και αν με ρωτάς εμένα, δεν μου αρμόζουν κάποιες», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου για το Survivor και το σκηνικό μεταξύ Ελευθερίας και Μάριου.

Για Βανδή – Μπισμπίκη, ο Νίκος Απέργης είπε: «Μακάρι όλοι σε αυτή την ηλικία να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους», ενώ ο Σάκης Αρσενίου πρόσθεσε: «Σηκώθηκε ο άντρας να φιλήσει τη γυναίκα του, το έκανε εκείνη τη στιγμή, για μένα θέλει πολλά κιλά… κότσια».