Super Κική: Η απάντηση για τις βρισιές της στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή της

Τι είπε ο δικηγόρος της στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κική: Η απάντηση για τις βρισιές της στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή της

Ένας χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την Super Κική, η οποία συνελήφθη στην προσπάθειά της να βοηθήσει την φίλη της να ξεφύγει από τον κακοποιητικό της σύντροφο (δείτε ποιος είναι εδώ) και περνά τις τελευταίες ώρες στο κρατητήριο, όπου της έχουν πάρει όλα τα υπάρχοντα που είχε πάνω της, όπως ενημέρωσε λίγο πριν της πάρουν και το κινητό, όσο βρισκόταν στο περιπολικό.

Το πρωί της Τετάρτης 22/2, λοιπόν, βγήκε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια πως η διάσημη Influencer, μετά τη σύλληψή της, μίλησε άσχημα στους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε, μάλιστα, "μπάτσους των 600 ευρώ".

«Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάποιοι από τα θέματα που είχαν με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο να έχουν κάποια θέματα και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν.

Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε “βλάκες” και “μπάτσοι εσείς των 600 ευρώ”», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν αυτό το είπε η Super Κική και εκείνος απάντησε θετικά.

«Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη γιατί εγώ υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία… Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα, όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Η απάντηση του δικηγόρου της Super Κικής για τις ύβρεις απέναντι σε αστυνομικούς

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα και μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν διαψεύδοντας τα λόγια του αστυνόμου περί ύβρεως στα μέλη του "σώματος".