Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το διαζύγιο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Το τρυφερό τραγούδι που έπαιξε στο πιάνο και το σχόλιο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Παντρεύτηκαν πριν από δυο χρόνια στις Σπέτσες, όμως πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Οκτώβρη, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Σπύρος Δημητρίου και Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν είναι πλέον μαζί και η είδηση άφησε άναυδους πολλούς.

Μπορεί οι φήμες περί διαζυγίου να κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, ωστόσο τόσο οι ίδιοι όσο και ο πατέρας της τραγουδίστριας τις διέψευδαν με κάθε ευκαιρία.

Τελικά ωστόσο επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα για αυτό μίλησε και ο Γιάννης Ζουγανέλης στις πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Δημητρίου μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψε του διαζυγίου τους, ο Σπύρος Δημητρίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έπαιζε μουσική και στη λεζάντα του έγραψε «Elvis Presley για κάποιον λόγο...» .

Να σημειωθεί πως ένας από τους δυο, έχει προχωρήσει στη ζωή του και μάλιστα είναι σε σχέση με πρόσωπο της τηλεόρασης.

Η δήλωση του

Το συγκεκριμένο διαζύγιο σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη να επικοινωνεί με τον Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος μάλιστα, έκανε μία πρώτη δήλωση μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου του.

Ο γνωστός δικηγόρος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν συνηθίζει να απασχολεί τη δημοσιότητα για προσωπικά του ζητήματα.

«Είμαι πολύ αδέξιος σε σχόλια επί προσωπικών θεμάτων και δικά μου και άλλων για αυτό ευγενικά θα αρνηθώ να σχολιάσω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου Δημητρίου -δείτε εδώ την πρώτη δημόσια έξοδό του.