«Δεν είμαστε κοντά σε γέννα! Είναι...» - Η νέα αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη

Θα "σκάσει" σε λίγες μέρες και θα προκαλέσει χαμό στην showbiz

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είμαστε κοντά σε γέννα! Είναι...» - Η νέα αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη

Στην γνωστή γυναίκα της showbiz που θα γίνει μανούλα αναφέρθηκε ξανά σήμερα 23/2 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, μια αποκάλυψη που έκανε αρχικά χθες και όπως φαίνεται προκάλεσε χαμό.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια με αφορμή την είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου και τη συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού στην κάμερα της εκπομπής, που είπε πως το έμαθε από τα ΜΜΕ (δείτε την εδώ) και αποκάλυψε μια εγκυμοσύνη "βόμβα" που αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες μέρες.

«Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης.

Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω επίσης για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα -δείτε εδώ το βίντεο.

Η νέα αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη που θα "σκάσει" σε λίγες μέρες

Όπως φαίνεται, λοιπόν, πολλοί ήταν αυτοί που την ρώτησαν λεπτομέρειες αναφορικά με την εν λόγω εγκυμοσύνη, με την παρουσιάστρια να επιστρέφει σήμερα εκ νέου στο θέμα.

«Τι έχω πάθει που είπα χθες για αυτήν την εγκυμοσύνη που ξέρω. Γνωστοί και μη, με παίρνουν και με ρωτάνε. Παιδιά δε μπορώ να πω ακόμα. Σε 15 μέρες ας το πουν οι άνθρωποι γιατί το έχουν άγχος. Μη βγει τίποτα και είναι από μένα. Είναι νωρίς ακόμα, δεν είμαστε κοντά σε γέννα» αρκέστηκε να πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.