Κλάμα στο Καλό Μεσημεράκι - Η Βάνια χόρεψε ζεϊμπέκικο σαν άλλος Μπισμπίκης και φίλησε τον Νίκο Μουτσινά στο στόμα!

Απίστευτη στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κλάμα στο Καλό Μεσημεράκι - Η Βάνια χόρεψε ζεϊμπέκικο σαν άλλος Μπισμπίκης και φίλησε τον Νίκο Μουτσινά στο στόμα!

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες το ζεύγος Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή με αφορμή την διαχυτικότητα και τον έρωτα που βιώνουν αλλά και το γεγονός πως δεν διστάζουν να φιλιούνται δημοσίων.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φίλαγε και ήταν αρκετά διαχυτικός. Το εν λόγω βίντεο (δείτε το εδώ) έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από πολλούς, με μερικούς να τους υπερασπίζονται και άλλους να τους σταυρώνουν κανονικά (δείτε εδώ τον αιχμηρό σχολιασμό της Ελένης Βιτάλη).

Νίκος Μουτσινάς - Βάνια ως Βανδή - Μπισμπίκης

Φυσικά, το συμβάν αυτό σχολιάστηκε σήμερα 23/2 το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με τον πιο επικό και απολαυστικό τρόπο. Ειδικότερα, η Ματίνα Νικολάου εμφανίστηκε ως Βάνια – Βασίλης Μπισμπίκης, με μαύρα ρούχα και χόρεψε το περιβόητο ζεϊμπέκικο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να.. φιλήσει στο στόμα τον Νίκο Μουτσινά -που ενσάρκωνε τη Δέσποινα Βανδή- ενώ ο παρουσιαστής λίγο αργότερα έκατσε στα πόδια της.

Και η Δέσποινα με την Άννα Βίσση όμως έκαναν αναπαράσταση τον ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Στην Άννα Βίσση διασκέδασε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και φίλους. Μετά το σάλο με το ζεϊμπέκικο του στο μαγαζί που εμφανίζεται, πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση και οι κάμερες τους "τσάκωσαν".

Δεν μπήκαν μαζί μέσα στο μαγαζί, αλλά ξεχωριστά, με την τραγουδίστρια να συνοδεύεται από την φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δείτε ποια ήταν η αντίδραση της μόλις την πλησίασαν οι κάμερες και την ρώτησαν για το συμβάν.

Λίγο αργότερα οι κάμερες απαθανάτισαν και τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος έφτασε μόνος τους και μπήκε στο νυχτερινό κέντρο τρέχοντας.

Λίγο αργότερα και αφού το πρόγραμμα ξεκίνησε, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε το κομμάτι "Ένα τσιγάρο διαδρομή". Η Άννα Βίσση λοιπόν, χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ λίγο αργότερα έβαλε την Δέσποινα στα πόδια της για να της τραγουδήσει.

Αυτή λοιπόν, είναι η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει το ζευγάρι, αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια και χειροκροτούσε.