«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Ευδοκία Ρουμελιώτη σε εκπομπή της ΕΡΤ

Για ποιο λόγο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου» -  Απίστευτη αποκάλυψη από την Ευδοκία Ρουμελιώτη σε εκπομπή της ΕΡΤ

Το Σάββατο 25/2 η Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά - δες με την ίδια να κάνει εξομολογήσεις, που δεν είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα τόσο ολοκληρωμένα για τη ζωή της ηθοποιού.

Ένα από τα σημεία, που μιλάει πάντα και την αφορά ιδιαίτερα έχει να κάνει με την οικογένεια της, με την ηθοποιό να έχει δημιουργήσει τη δική της μέσα από την απόκτηση ενός γιου με το σύζυγό της (δείτε εδώ τη συγκινητική της αποκάλυψη για την αποτυχημένη υιοθεσία, που πήγε να κάνει).

«Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Με έναν τρόπο δέθηκα με αυτό το παιδί, δεν ξέρω πώς, και μου είπαν θα φύγει από το νοσοκομείο και θα πάει σε ίδρυμα. Τον πήραμε σπίτι περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί του.

Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Ευδοκία αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο γιο της, στον οποίο και έχει τεράστια αδυναμία μιας και δήλωσε ανοιχτά, πως θα ζηλεύει απίστευτα τη γυναίκα, που θα έχει στο πλευρό του όταν μεγαλώσει.

Η απίστευτη δήλωση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για το γιο της

«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω ότι μια γυναίκα θα μου πάρει το παιδί μου. Αυτό πρέπει να το δουλέψω στην ψυχοθεραπεία», κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.