«Σε μία ημέρα πήραν το παιδί...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρουμελιώτη για την αποτυχημένη υιοθεσία που έκανε

Δεν είχε μιλήσει ξανά τόσο ειλικρινά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σε μία ημέρα πήραν το παιδί...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρουμελιώτη για την αποτυχημένη υιοθεσία που έκανε

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναμένεται να παραχωρήσει μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά - δες, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο 25/2 με την ηθοποιό να αναλύει πολύ προσωπικές της εμπειρίες από την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με το σύζυγό της.

Ένα πολύ συγκινητικό απόσπασμα, από όσα θα δούμε το Σάββατο προβλήθηκε την Παρασκευή 24/2 στο Μega Καλημέρα με την Ρουμελιώτη να ανοίγει την καρδιά της σχετικά με τον αποτυχημένη προσπάθεια της να υιοθετήσει ένα παιδί (δείτε εδώ το γιο της Ρουμελιώτη).

Είχε γίνει γνωστό, πως η ηθοποιός και ο σύζυγός της είχαν πάρει ένα παιδί στο σπίτι τους, ωστόσο μετά από 3,5 χρόνια συνύπαρξης, το παιδί επέστρεψε εκεί, που έμενε προηγουμένως με την Ευδοκία να μην είχε εξηγήσει αναλυτικά τι συνέβη, πριν από τη συγκεκριμένη της συνέντευξη.

Η αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την υιοθεσία που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει

«Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.