Ντύθηκε Μπισμπίκης και χόρεψε το περιβόητο ζεϊμπέκικο - Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Σάββα Πούμπουρα που έχει γίνει viral

Έβαψε και το μαλλί γκρί!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ντύθηκε Μπισμπίκης και χόρεψε το περιβόητο ζεϊμπέκικο - Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Σάββα Πούμπουρα που έχει γίνει viral

Στο καρναβάλι της Ιεράπετρας βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας το μεσημέρι της Κυριακής (26/2) και έδωσε το παρών με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο παρουσιαστής του MEGA, που πρόσφατα αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) και επέλεξε μάλιστα, να μεταμφιεστεί σε... Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω της πρόσφατης εμφάνισής του στην πίστα, δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το εν λόγο ζεϊμπέκικο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του twitter να μην μπορούν να αφήσουν ασχολιάστο το περιστατικό. Μερικοί βέβαια δεν δίστασαν να τους "ξεφτιλίσουν", ενώ άλλοι τους που τους στήριξαν μέχρι τέλους - δείτε εδώ τα σχόλια.

Το ξεκαριδιστικό βίντεο του Πούμπουρα σαν... Μπισμπίκης

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή που τραγουδούσε η αγαπημένη του και αφού χόρεψε ζεϊμπέκικο, της έδωσε ένα φιλί. Τον χορό του μιμήθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.

Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτά, ενώ στη θέση των λουλουδιών, υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλωτσήσει, όπως ακριβως έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου βρέθηκε.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα ανέβηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη του TikTok και από τη στιγμή εκείνη, έχει γίνει viral.

@iamchaniotaki

#foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras

♬ πρωτότυπος ήχος - Chaniotaki
@gsphotography8

Όταν λέμε για καρναβάλι Κρήτη 2023 καλή σαρακοστή #κρητη #καρναβάλι #carnival #Carnival #ζεμπεκια #ζεμπεκικο #αστεια #tiktok_kritika #virallllllllllllll #Greece #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #virall #varal #😜 #😂 #greece #🎼 #🎤

♬ We Will Rock You - Remastered 2011 - Queen

Να υπενθυμίσουμε ότι στην Άννα Βίσση διασκέδασε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και φίλους. Μετά το σάλο με το ζεϊμπέκικο του στο μαγαζί που εμφανίζεται, πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση και οι κάμερες τους "τσάκωσαν".

Δεν μπήκαν μαζί μέσα στο μαγαζί, αλλά ξεχωριστά, με την τραγουδίστρια να συνοδεύεται από την φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δείτε ποια ήταν η αντίδραση της μόλις την πλησίασαν οι κάμερες και την ρώτησαν για το συμβάν.

Λίγο αργότερα οι κάμερες απαθανάτισαν και τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος έφτασε μόνος τους και μπήκε στο νυχτερινό κέντρο τρέχοντας

Λίγο αργότερα και αφού το πρόγραμμα ξεκίνησε, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε το κομμάτι "Ένα τσιγάρο διαδρομή". Η Άννα Βίσση λοιπόν, χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ λίγο αργότερα έβαλε την Δέσποινα στα πόδια της για να της τραγουδήσει.

Αυτή λοιπόν, είναι η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει το ζευγάρι, αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια και χειροκροτούσε.