«Κάθε βδομάδα σ´ εκείνο το σταθμό, να περιμένω τη δική μου μανούλα...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, αφού τα δυσάρεστα νέα ταξίδεψαν μέχρι το εξωτερικό, με τους πολίτες να μην μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί και πόσοι άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους (δείτε εδώ πόσοι είναι οι νεκροί και οι τραυματίες).

Πολλοί από αυτούς δεν έχουν σταματήσει να δημοσιοποιούν φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης και τα πρόσωπα των αγνοούμενων για να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θέλησαν με λίγα λόγια να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στις οικογένειες που πονούν. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελένη Τσολάκη, η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ την περιγραφή του επιβάτη που έπεσε στο κενό για να σωθεί από τη φωτιά).

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Ψάχνεις μάταια τις λέξεις…δεν υπάρχουν για να εκφράσουν τον πόνο, τη θλίψη, το θυμό για την ανείπωτη τραγωδία που στέρησε τόσο άδικα τη ζωή τόσων ανθρώπων! Ένα ταξίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο για τόσους συναθρώπους μας!!!

Πόσο κρίμα Θεέ μου!!!Θρήνος… Κάθε βδομάδα σ´ εκείνο το σταθμό, να περιμένω τη δική μου μανούλα… κ ξαφνικά κάποιοι να μη φτάνουν ποτέ!!!Και ξαφνικά κάποιοι θα περιμένουν για πάντα!! Θέε μου τι πόνος… Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου! Κουράγιο στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους, τα παιδιά τους!!!Μόνο κουράγιο….

Σπαράζει η καρδιά μου! Πενθούμε όλοι μαζί σας!!! Καλό Παράδεισο! Υγ. Δυστυχώς σ´ αυτή τη χώρα, δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ!!!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Τραγωδία Τέμπη Ελένη Τσολάκη
Instagram / Ελένη Τσολάκη

Βρέθηκε νεκρή στα συντρίμμια όσο ο σύζυγός της νοσηλεύεται στη Λάρισα

Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί για τα δεκάδες θύματα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2, ενώ πολλές οικογένειες περιμένουν ακόμα να ενημερωθούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί (δείτε εδώ την αλήθεια για τον σταθμάρχη).

Το βράδυ της Πέμπτης 2/3, δύο ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, έγινε γνωστό πως μία από τις γυναίκες που μέχρι στιγμής θεωρούνταν αγνοούμενη, βρέθηκε, αλλά άφησε την τελευταία της πνοή στα συντρίμμια. Πρόκειται για την 34χρονη Αθηνά, η οποία ήταν παντρεμένη και βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος είχε εντοπιστεί ζωντανός και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Τα δυσάρεστα ανακοινώθηκαν μέσα από το προφίλ του αδερφού της, Βασίλη, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής του Πιερικού, με τον ίδιο να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, αφού αναζητούσε όλο αυτό το διάστημα την αδερφή του και προσπαθούσε να την εντοπίσει με τη βοήθεια του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεία της θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Κατερίνη.

«Η αδερφούλα μου δεν ειναι πια κοντά μας...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Τραγωδία Τέμπη νεκρή