Ό,τι πιο γλυκό! Γενέθλια με αγκαλιές και φιλιά από τα παιδιά του - Στιγμές ευτυχίας για τον Άκη Πετρετζίκη

Τα πόσα κλείνει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άκης Πετρετζίκης, πέρα από επιτυχημένος σεφ, είναι και ένας πολύ καλός μπαμπάς και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως παίρνει μαζί του τα δύο του παιδιά μέχρι και στη δουλειά, αφού δεν μπορεί να τα αποχωριστεί. Επομένως, σήμερα, Σάββατο 4/3, που είναι τα γενέθλιά του, δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει με κάποιον άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ίδια ημέρα, σχολιάζοντας πως τα 39 του "μπήκαν" με τον πιο ωραίο τρόπο, γεμάτα από αγκαλιές και φιλιά της κόρης (δείτε εδώ ποιος είναι ο φόβος του για εκείνη) και του γιου του.

Γενέθλια αγκαλιά με τα παιδιά του ο Άκης Πετρετζίκης

«Και κάπως έτσι με βρήκαν τα 39! Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και αγκαλιές! Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και πλήθος κόσμου έσπευσαν να του ευχηθούν, ενώ όλοι "έλιωσαν" με τον "χαζομπαμπά".

Άκης Πετρετζίκης γενέθλια
Instagram / Άκης Πετρετζίκης

Όλη η αλήθεια για τον γάμο και την οικογένειά του

Την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας έκοψε χθες 23/2 το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και φυσικά οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές αλλά και διάφορα μέλη του καναλιού έδωσαν το παρών -δείτε εδώ ποιοι πήγαν και ποιοι όχι.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή του, ως πατέρας δύο παιδιών πλέον (δείτε εδώ μια υπέροχη φωτογραφία με την κορούλα του).

«Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα».