«Δεν είμαι απλά ο αδερφός του Βαλάντη! Έδειξα...» - "Κόλαφος" ο Παναγιώτης Αυγενικός για τον τραγουδιστή

«Πλέον νιώθω ότι έχω φύγει από τη σκιά του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είμαι απλά ο αδερφός του Βαλάντη! Έδειξα...» -

Εκτός Masterchef 7 βρίσκεται πλέον ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο οποίος χθες 7/3 εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτό που είχε πει στην audition του, ότι δηλαδή αποφεύγει να μιλά για τον αδερφό του Βαλάντη και να αναφέρει τη συγγένειά τους γιατί για πολλά χρόνια ένιωθε πως ήταν στη σκιά του.

«Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα.

Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου»», είχε πει συγκεκριμένα ο Παναγιώτης -δείτε εδώ το απόσπασμα.

Οι δηλώσεις του αδερφού του Βαλάντη, Παναγιώτη Αυγενικού

«Έδωσα το στίγμα μου, έδειξα ποιος είναι ο Παναγιώτης, να δουν ποιος είμαι εγώ. Λέγοντας ότι ήμουν στη σκιά του εννοούσα ότι έφυγα από αυτό το όνομα και το άτομα που αναφέρθηκα, έφυγα από αυτό το κομμάτι και έδειξα ότι υπάρχει και ο Παναγιώτης, δεν είναι απλά ο αδερφός του Βαλάντη» είπε χαρακτηριστικά Παναγιώτης Αυγενικός.

Ιδού και ο πατέρας τους

Είναι ένα άτομο που μας έχει απασχολήσει τόσο για την καλλιτεχνική του πορεία, η οποία μετρά χρόνια καριέρας, όσο και για την συμπεριφορά του, η οποία κρίθηκε από πολλούς κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος αυτό τον καιρό, είναι στην Ρόδο, στο αγαπημένο του νησί, και απολαμβάνει την συντροφιά της οικογένειας του, και πιο συγκεκριμένα των γονιών του, στους οποίους έχει αδυναμία.

Την Παρασκευή 22/7, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό του στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία στην οποία είναι με τον πατέρα του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πατέρα μου, πόσο χαίρομαι που ο θεός με αξιώνει να ζω στιγμές μαζί σου…».

Η σπάνια φωτογραφία του Βαλάντη με τον πατέρα του