Φορούσε λευκό νυφικό με πούπουλα από πάνω μέχρι κάτω - Το βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη από την πρόβα στο ατελιέ

Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Μάστορα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αφού η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία δίπλα στον Χρήστο Μάστορα, έγιναν και επίσημα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και αγαπημένα της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ την ανάρτησή της). Τις προάλλες, όμως, το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM, δημοσίευσε μία φωτογραφία που έκανε πολλούς να φαντάζονται πως η σχέση αυτή προχωρά με γοργούς ρυθμούς και πως οι δυο τους ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μία φωτογραφία της φορώντας ένα νυφικό με πούπουλα και οι ακόλουθοί της άρχισαν να πιστεύουν πως ετοιμάζεται για γάμο. Άλλωστε, είναι τρελά ερωτευμένη με τον διάσημο τραγουδιστή και δεν θα ήταν ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα πήγαιναν την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω ενώ είναι μαζί μόλις λίγους μήνες.

Για πρόβα νυφικού η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η αλήθεια, όμως, απέχει πολύ από αυτό το σενάριο, αφού η Γαρυφαλλιά θα συμμετέχει στο Yes I Do Catwalk που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ένα bridal show που διοργανώνει η Μυρτώ Κάζη.

Διαβάστε επίσης: «Οικογένεια θέλω...» - Οι νέες αποκαλύψεις της Καληφώνη για τον Μάστορα και η εγκυμοσύνη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη νυφικό
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και... με την βούλα, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αφού πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Μετά τα όσα ακούστηκαν για τη σχέση τους, την επιβεβαίωσαν με την βόλτα τους, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μπορεί φήμες να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει μετά το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, όταν άνδρας πολύ γνωστός (δείτε εδώ ποιος) την πλησίασε και την φλέρταρες έντονα, ωστόσο, όχι μόνο είναι μαζί αλλά και πολύ ερωτευμένοι.

Πριν μερικές μέρες μάλιστα, επιβεβαίωσε την σχέση τους και με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλάνα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του περπατώντας δίπλα δίπλα.