"Βροχή" τα μηνύματα - Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στα δεκάδες σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της ως μαμά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη από τότε που έγινε μαμά, πέρα από σχόλια λατρείας και ευχές (δείτε εδώ την κόρη της), έχει δεχθεί αρκετές φορές κριτική για την συμπεριφορά της, για τα μηνύματα που μεταδίδει στο κοινό, αλλά και για τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της (δείτε εδώ το ξέσπασμά της στο Instagram).

Το βράδυ της Τρίτης 7/3, δέχθηκε μερικά ακόμη μηνύματα με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου χόρευε με τα χέρια της στους ήχους του νανουρίσματος που ηχούσε σε όλο το σπίτι της για να κοιμηθεί η κόρη της.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στα σχόλια για την εμφάνισή της ως μαμά

Οι περισσότεροι παρατήρησαν δηλαδή, από όλο αυτό, τα μακριά της νύχια, και άρχισαν να την ρωτούν πως αντέχει και αν την βολεύουν, με αποτέλεσμα η ίδια να δώσει την απάντησή της μέσα από μερικά ακόμη βίντεο στο προφίλ της.

Συνατσάκη νύχια

«Το ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να απαντήσω για το νύχι... είναι πολλά τα μηνύματα αυτήν την στιγμή που μου λένε "Βολεύει το νύχι; Την παλεύεις; Τα καταφέρνεις;". Ε κοιτάξτε να δείτε, αν αποφάσιζα τώρα να έχω μακριά νύχια δεν θα την πάλευα, αλλά επειδή έχω αυτό το μήκος δέκα χρόνια τώρα, η επιλογή που έχω κάνει είναι να τα χτίσω! Είναι χτιστά και άβαφα αυτή τη στιγμή γιατί είναι σαν να είναι το φυσικό νύχι», είπε αρχικά.

Συνατσάκη απάντηση

Και συμπλήρωσε: «Κρατάει τουλάχιστον ένα μήνα, γιατί δεν είναι ότι προλαβαίνω να πηγαίνω και κάθε εβδομάδα για τα νύχια. Δεν γρατζουνάει γιατί είναι χτιστό και άρα είναι πιο παχουλούτσικο κι αυτή είναι η επιλογή μου γιατί αλλιώς θα αισθανόμουν μίζερα. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με τα νύχια. Αλλιώς ναι, αν πήγαινα τώρα να το κάνω, δεν θα μπορούσα!».

Συνατσάκη ανάρτηση