Την φιλούσε όλο το βράδυ - Τα τρυφερά τετ α τετ της Βανδή & του Μπισμπίκη στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό όχι άδικα, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους πετυχαίνει συνεχώς σε τρυφερά τετ α τετ στις εξόδους τους και για μερικούς αυτό είναι πολύ όμορφο, ενώ για άλλους είναι κατακριτέο και υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να συγκρατηθούν δημόσια, ενώ θα έπρεπε.

Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια έχει δώσει την ξεκάθαρη απάντησή της για όλο αυτό (δείτε την εδώ) και μιας που ακούγεται πως ετοιμάζονται να παντρευτούν (δείτε εδώ την αλήθεια), δεν δίνουν σημασία στα πικρόχολα σχόλια και το ζουν κανονικά!

Τα τρυφερά τετ α τετ της Βανδή & του Μπισμπίκη στα μπουζούκια

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr λοιπόν, τους εντόπισε για άλλη μία φορά στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Hotel Ermou, και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να χορεύουν, να τραγουδούν και κυρίως να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται.

Βανδή Μπισμπίκης

Βανδή Μπισμπίκης φιλί

Βανδή Μπισμπίκης μπουζούκια

Βανδή Μπισμπίκης έξοδος

Το "κράξιμο" της πρώην του ηθοποιού για την σχέση τους

Πρώτο θέμα συζήτησης είχαν γίνει και πάλι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή με τον έρωτα τους να παίζει για άλλη μια φορά σε όλα τα κανάλια, αλλά και στα social media, με αφορμή τη νέα εμφάνιση του ηθοποιού στο μαγαζί, που τραγουδάει η καλή του.

Ο Μπισμπίκης είχε έντονη διάθεση το Σάββατο 18/2 και μάλιστα απαθανατίστηκε από τους θαμώνες πάνω στην πίστα, κάνοντας κινήσεις, που σε κάποιους φάνηκαν υπερβολικές (δείτε εδώ το βίντεο).

Γενικότερα ο τρόπος, που δείχνει ο ένας στον άλλον την αγάπη του είναι πολύ ωραίος, ωστόσο τη συγκεκριμένη ημέρα ο ηθοποιός, όσο χόρευε στην σκηνή πέταγε με τα πόδια του πανέρια στο κοινό και φαινόταν να μη μπορεί να σταθεί καλά στα πόδια του.

Σε κάθε περίπτωση, κανένας από τους δύο δε βγήκε να πάρει θέση και να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν με την κόρη της Βανδή από τη μεριά της να τους υπερασπίζεται.

Βανδή Μπισμπίκης

Βανδή Μπισμπίκης

Αίσθηση πρέπει να πούμε, πως προκαλεί η ανάρτηση, που έκανε η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του παιδιού τους, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την οποία έκανε τη Δευτέρα 20/2 στο instagram.

Μπορεί η ίδια να μην αναφέρει πουθενά τα ονόματα Μπισμπίκης και Βανδή, σε κάθε περίπτωση όμως η λεζάντα, που επέλεξε να γράψει αλλά και η συγκυρία, δείχνουν όλα μαζί, πως πάνε στις κινήσεις του ηθοποιού...

«Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα.-», έγραψε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.