«Δε θα ξεχάσω αυτόν τον πιτσιρικά...» - Η συγκινητική ιστορία που έζησε ο Μπουρδούμης σε παράστασή του

Δείτε αναλυτικά το περιστατικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα ξεχάσω αυτόν τον πιτσιρικά...» - Η συγκινητική ιστορία που έζησε ο Μπουρδούμης σε παράστασή του

Την Παρασκευή 10/3 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν με τον ηθοποιό να σχολιάζει τόσο την άγρια επικαιρότητα στην Ελλάδα, καθώς και όσα ζει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη δουλειά του.

Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η ιστορία, που αφηγήθηκε ο ίδιος σχετικά με τη γνώμη, που έλαβε από ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο τον είδε σε μία από τις θεατρικές παραστάσεις, που έχει παίξει.

Φαίνεται, πως από τη στιγμή που ο ηθοποιός έγινε πατέρας έχει αναπτύξει ακόμα περισσότερες ευαισθησίες μιας και ο γιος του με τη Λένα Δροσάκη ήρθαν να αλλάξουν τη ζωή τους (δείτε εδώ τη Δροσάκη να έχει πέσει στα πατώματα παίζοντας με το γιο τους).

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για ένα αγόρι που το συγκίνησε

«Αυτό το έργο που παίζουμε δεν ήρθε τυχαία στα χέρια μας. Είναι ένα έργο που συνάδει με αυτό που ζήσαμε σαν θεατρική οικογένεια και σαν κοινωνία. Έρχονται πολλοί θεατές, συγκλονισμένοι από την ιστορία αυτής της γυναίκας, νέα παιδιά και μεγαλύτερες ηλικίες, που μου μιλάνε για αυτή την αδικία.

Δεν θα ξεχάσω αυτό το πιτσιρικά, τον 15χρονο, που ήρθε πριν μια-δυο βδομάδες, μου ζήτησε ένα αυτόγραφο και μου λέει: ήταν άδικο αυτό που έγινε με αυτή τη γυναίκα. Με συγκίνησε πάρα πολύ που ταυτίστηκε με την ηρωίδα, μπήκε σε αυτή τη διαδικασία του έργου.

Εγώ βλέπω λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος και βγάζω το καπέλο στους νέους συναδέλφους. Θεωρώ ότι εμείς θα ήμασταν πολύ φοβισμένοι να αντιδράσουμε. Οι καταλήψεις συνεχίζονται και βλέπουμε ότι λόγω και αυτής της εθνικής τραγωδίας οι νέοι είναι στους δρόμους», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το μεγάλο παράπονο της Λένας Δροσάκη από το Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη έχει απασχολήσει τα media μέσα από τη θαρραλέα της καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την ηθοποιό να περνάει πρόσφατα την πόρτα του δικαστηρίου καταθέτοντας (δείτε εδώ όσα σοκαριστικά ανέφερε).

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μετά από την κίνηση της αυτή, η ηθοποιός έχει εξηγήσει πως παραμένει συγκλονισμένη με το τραύμα να μην επουλώνεται απόλυτα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Οφείλει όμως και συνεχίζει, δίνοντας ένα σπουδαίο παράδειγμα στον γιο της να μάχεται για το καλό και το δίκαιο, εισπράττοντας δύναμη από εκείνον και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Το Σάββατο 10/12 είδαμε τη Δροσάκη καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' της ΕΡΤ μιλώντας ανοιχτά για το κομμάτι της μητρότητας και τις δυσκολίες του αλλά και για τον καλό της, Αλέξανδρο.

«Μέσα σε όλη αυτή τη γυναικεία εικόνα νιώθω πολύ περίεργα, ήμουν αγοροκόριτσο. Ο Αλέξανδρος όμως, έγινε ο άντρας της ζωής μου. Βρήκε κάτι που το ξεκλείδωσε σε εμένα», είπε η Λένα Δροσάκη.

«Πριν μείνω έγκυος μου έλεγαν όλοι “κάνε ένα παιδί, άντε”, αυτό όμως είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλη φορά. Κάνω παιδί και το παράπονό μου ήταν ότι κανείς δεν μου είπε, ακόμα και από τους δικούς μου ανθρώπους ότι είναι δύσκολο. Είναι πανδύσκολο», τόνισε η Λένα Δροσάκη.