«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί...» - Τα "καρφιά" της Μαρίας Αντωνά για την Σοφιάννα Αβραμάκη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί...» - Τα

Το πρωί της Τρίτης (14/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντωνά. Η γνωστή δημοσιογράφος, που πρόσφατα έκανε δηλώσεις για τους παίκτες του survivor all star και δεν δίστασε να τους δικάσει (δείτε εδώ ποιούς) μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τα όσα συμβαίνου τις τελευταίες μέρες με τα εξώδικα, εις βάρος της, αλλά μεταξύ άλλων μίλησε και για την συμμετοχή της στο J2US.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες είχε προκύψει μια παρεξήγηση περί εξώδικων από την Σοφιάννα Αβραμάκη στην Αντωνά, κάτι που φυσικά δεν ισχύει γιατί τελικά ήταν λάθος διατύπωση, διότι είχε στείλει η Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε εδώ τα λόγια της).

Οι δηλώσεις της Αντωνά για την Σοφιάννα

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε μια τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεχτεί εξώδικο από τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

Για τον Σπύρο Μαρτίκα και τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τον Άρη Σοϊλέδη και τα περί βίλας στη Γλυφάδα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα».

Η απάντηση του Σοϊλέδη στην Αβραμάκη

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή την συμμετοχή του στο J2US. Ο πρώην παίκτης του Survivor, ρωτήθηκε τόσο για το show, όσο και για το περιστατικό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη και την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Η νεαρή γυμνάστρια κατηγόρησε την Αντωνά, πως ήταν εκείνη που έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της στην αναφορά που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για μια υποτιθέμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

«Θέλω να τοποθετηθώ εγώ πάνω σ’ αυτό. Θα ξεκινήσω από τη Σοφιάνα. Η Μαρία μιλάει συνεχώς με τη Σταματίνα. Αν η Σοφιάννα θέλει να τα βάλει με κάποιον, αυτός θα πρέπει να είναι η παραγωγή η οποία έβγαλε αυτό που είπε η Ευρυδίκη. Ακόμα και με το μπιπ, ακούγεται ένα “Σο”, οπότε δεν είναι ούτε η Στέλλα, ούτε η Σταυρούλα. Η παραγωγή η ίδια είναι αυτή που έδωσε το όνομα και αν θέλει να τα βάλει με κάποιον η Σοφιάνα, να τα βάλει με την παραγωγή» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δεύτερον, και σημαντικότερο για μένα, είναι ότι θα πρέπει η Σοφιάνα να θυμηθεί, ότι η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας τόσο για μένα όσο και για εκείνη με όλα αυτά που ακουγόντουσαν που ήταν απαράδεκτα και τραγικά, να πατάνε πάνω στη σχέση μου και να λένε κάτι ψευδές για εμένα όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι.

Εφόσον λοιπόν η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας για τη Σοφιάνα και τους ανθρώπους της πίσω, οι οποίοι επικοινώνησαν εκείνη την περίοδο με τη Μαρία και της είπαν ότι την ευχαριστούν για τη στάση που κρατάει με όλο τον πόλεμο που δεχόταν... Την προστάτεψε που δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει γιατί ήξερε ποιον είναι ο Άρης και ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα» πρόσθεσε.