«Tην πληρώνουν τα παιδιά, γίνονται μπαλάκι» - Η εξομολόγηση του Μαραντίνη για την συνεπιμέλεια με την Χρηστίδου

«Επίσημα δεν έχουμε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Tην πληρώνουν τα παιδιά, γίνονται μπαλάκι» - Η εξομολόγηση του Μαραντίνη για την συνεπιμέλεια με την Χρηστίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης το βράδυ της Τρίτης 14/3. Ο τραγουδιστής και Frontman του συγκροτήματος Onirama, μίλησε για την επαγγελματική του σταδιοδρομία αλλά και την προσωπική του ζωή.

Πριν από μερικούς μήνες προκλήθηκε αναστάτωση στις εκπομπές όταν οδηγήθηκε με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου στα δικαστήρια, λόγω της διατροφής των παιδιών τους. Η παρουσιάστρια, τον κατηγόρησε πως δεν δίνει τα χρήματα τα οποία είχαν συμφωνηθεί για το μεγάλωμα των δυο του γιων (δείτε διαλόγους μέσα από τη δίκη).

Ο Θοδωρής Μαραντίνης από πλευράς του δικαιολόγησε την κατάσταση αναφέροντας πως λόγω του κορωνοϊού η δουλειά δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να μην έχει τα έσοδα για να ανταπεξέλθει. Τελικά του επιβλήθηκε ποινή (δείτε εδώ) και οι συζητήσεις έγιναν στη συνέχεια εξωδικαστικά.

Η εξομολόγηση του Μαραντίνη για τη σχέση του με τα παιδιά και την Χρηστίδου

Χθες 14/3 λοιπόν στο The 2night show μίλησε για την συνεπιμέλεια αλλά και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του που βρίσκονται στην εφηβεία.

«Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση.

Εγώ επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια που είχε ντισκοτέκ, η βασική του δουλειά ήταν οι επιγραφές με νέον, και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Και όταν υπάρχει μια επιχείρηση στην Ελλάδα μοιραία πηγαίνεις προς τα εκεί. Στα πρώτα μου βήματα με το συγκρότημα δούλευα εκεί αλλά μετά η μουσική μας κέρδισε. Πολλές φορές όταν σκέφτομαι την καριέρα μου, αυτό που με αγχώνει και με απασχολεί, είναι να καταλάβω τη στιγμή για το πού πρέπει να σταματήσω. Για παράδειγμα, βλέπω τη Madonna και στεναχωριέμαι! Είναι εύκολο να γίνεις καρικατούρα ή γραφικός, μια αγωνία μου είναι να μην το κουράσω», εξομολογήθηκε (δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του που περνάει χρόνο με τα παιδιά του).

Όσον αφορά την συνεπιμέλεια: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει. Εγώ έχω ήδη πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία.

Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται μπαλάκι μέσα σε αυτό ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση» δήλωσε.

«Τα παιδιά ζήτησαν να είναι μισές μέρες με εμένα μισές μέρες με την μαμά τους. Έτσι υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα και συνεννοηθήκαμε πολύ πιο εύκολα, οπότε άρχισε να μοιράζεται. Θεωρώ ότι το έχουν συνηθίσει, έχουμε προσαρμόσει όλοι την ζωή μας πάνω σε αυτό, μένουμε κοντά, είναι όλα κοντά για να μην νιώθουν τα παιδιά ότι η ζωή τους αλλάζει συνεχώς», αποκάλυψε.