Ραγδαίες εξελίξεις με την συμμετοχή της Ευδοκίας Τσαγκλή στο My Style Rocks - Τι συνέβη

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με την συμμετοχή της Ευδοκίας Τσαγκλή στο My Style Rocks - Τι συνέβη

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή Super Κατερίνα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού. Ο γνωστός φωτογράφος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στην επιστροφή της Ευδοκίας Τσαγκλή στο My Style Rocks, μετά το δυστύχημα στην κοιλάδα των Τέμπων, στο οποίο βρισκόταν και η διαγωνιζόμενη.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν γίνει η τραγωδία στα Τέμπη και χάσουν την ζωή τους 57 συνάνρθωποι μας (δείτε εδώ μια σοκαριστική μαρτυρία επιζών) η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν η διαγωνιζόμενη που μπήκε στο ριάλιτι μόδας, όπως κάθε εβδομάδα και μετά την ενημέρωση του καναλιού για την ίδια έκαναν μια ανακοίνωση που της αφορούσε (δείτε την εδώ).

Η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού για την Ευδοκία Τσαγκλή και το My Style Rocks

«Έχουν γυριστεί τα επεισόδια εδώ και κάποιο καιρό, εννοείται ότι το κορίτσι από ότι έχουμε μάθει θα συνεχίσει και είναι καλά στην υγεία της, που είναι το σημαντικότερο. Όταν γίνει τελείως καλά θα γυρίσει, έτσι ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Το μήνυμα που δέχθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή από μητέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι μία από τους πολλούς επιβάτες του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη στις 28/2 και η ιστορία της είναι σοκαριστική.

Η ίδια, λοιπόν, έζησε δραματικές στιγμές μέσα στο βαγόνι της, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανή με λίγους τραυματισμούς, οι οποίοι φαίνονται, καθώς και στο πρόσωπό της υπάρχουν πληγές (δείτε εδώ την ανάρτησή της μετά το δυστύχημα), και αυτό έδωσε μεγάλη χαρά και στην μητέρα της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), αλλά, όπως φαίνεται, και στην μητέρα μίας άλλης κοπέλας που βρισκόταν μέσα στο τρένο.

Πιο συγκεκριμένα, μητέρα θύματος της έστειλε μήνυμα στο Instagram, λέγοντάς της πως εάν δεν ήταν εκείνη η κόρη της δεν θα τα είχε καταφέρει και τώρα θα θρηνούσε και εκείνη για το παιδί της.

«Καλησπέρα Ευδοκία μου και συγγνώμη για την ενόχληση. Είμαι η Κ. μητέρα της... Ήταν το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε γιατί ο Θεός επέλεξε να ζήσει. Εσύ και ο Χρηστος τη βοηθήσατε. Ήθελα λοιπόν, με αυτό το απρόσωπο μήνυμα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου και να σου ευχηθώ ταχεία ανάρρωση σωματικά και ψυχικά! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω τα χεράκια σου, τα οποία βοήθησαν το κοριτσάκι μου».

Ευδοκία Τσαγκλή μήνυμα μητέρας