«Δε ξέρω αν ήταν τυχαία η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Σεφερλή» - Η πρώτη αντίδραση της Ματίνας Νικολάου για την αποχώρηση του Μουτσινά

«Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ τη Βάνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δε ξέρω αν ήταν τυχαία η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Σεφερλή» - Η πρώτη αντίδραση της Ματίνας Νικολάου για την αποχώρηση του Μουτσινά

Και επίσημη πλέον είναι η αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από τον ΣΚΑΙ, αλλά και γενικά από την τηλεόραση. Όπως ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, θα απέχει για ένα χρόνο από το γυαλί, έπειτα από απόφαση που πήρε - δείτε τις δηλώσεις του.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής έκανε παράκληση στα κανάλια και στις τηλεοπτικές εκπομπές να μην στέλνουν δημοσιογράφους έξω από τα στούντιο, καθώς εκτός του ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις, δεν του αρέσει να περιμένουν και άδικα μαζί με τους κάμεραμαν τόση ώρα χωρίς να τους δίνει υλικό.

Αίσθηση ωστόσο έκανε το γεγονός ότι την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωνε το τέλος του από την τηλεόραση, ο ΣΚΑΙ, έβγαλε ανακοίνωση για τη συνεργασία του από τη νέα σεζόν με τον Μάρκο Σεφερλή, κάτι που έφερε την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η απάντηση της Ματίνας Νικολάου για τον Μουτσινά και τον ΣΚΑΙ

Η Ματίνα Νικολάου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Στην συνέντευξη της λοιπόν, μίλησε για την παύση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δε με ξάφνιασε η δήλωσή του στον αέρα της εκπομπής, είναι κάτι που το θέλει και είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ο Νίκος θέλει να ξεκουραστεί. Δε ξέρω αν ήταν τυχαία ή όχι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι πολύ ωραίο που θα έρθει ο κύριος Σεφερλής εδώ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή επιτυχία.

Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ τη Βάνια. Έχουν περάσει πέντε χρόνια, είναι μια καθημερινότητα δικιά μου. Αυτό το κορίτσι το κουβαλάω πολλά χρόνια αλλά, όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή. Θα κάνω κάποιους άλλους ρόλους. Δε νομίζω να δούμε τη Βάνια σε άλλη εκπομπή, η Βάνια ήταν στο “Καλό μεσημεράκι”», αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου.

Όσον αφορά τώρα αν της έχουν γίνει προτάσεις, είπε: «Ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Θα έρθουν πράγματα φαντάζομαι, θέατρο, σήριαλ… Εκτός από σήριαλ, δε θα έκανα κάτι άλλο μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα και θέατρο αλλά δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί»