«Ο άνθρωπος παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1...» - Το "καρφί" του Λιάγκα στην ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Σεφερλή

«Είναι πρώτη φορά που γίνεται στην Ελλάδα, νομίζω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο άνθρωπος παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1...» - Το

Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα της εκπομπής Πρωινό, σχολίασαν όλες τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις. Κύριο θέμα συζήτησης ωστόσο, ήταν η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει οριστικά από τον ΣΚΑΙ και να κάνει ένα χρόνο τουλάχιστον αποχή από την τηλεόραση - δείτε εδώ την εν λόγω ανακοίνωση.

Την ίδια ημέρα μάλιστα που έγινε αυτή η ανακοίνωση, από πλευράς του ο ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα λήξει και η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Τα δυο γεγονότα αυτά λοιπόν, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, πετώντας μάλιστα το "καρφί" του κατά της νέας αυτής συνεργασίας.

«Να πούμε τα πράγματα όπως είναι, ο Νίκος, όταν ξεκίνησε η εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, για 2-3 χρόνια, έκανε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση, 30άρια. Έπαιρναν όλοι οι ποιοτικοί ηθοποιοί τηλέφωνο και σφαζόντουσαν για το ποιος θα πρωτοπάει. Οι εκπομπές αυτές που είναι μανιέρα δύσκολα μπορούν να μείνουν για πάρα πολλά χρόνια στην επιφάνεια. Κάνει μια καμπή, δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία ο ίδιος, έχει.

Κάνει καμπή η εκπομπή, τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάει καλά. Άρα και ο ίδιος, όταν κάνει μια εκπομπή 30, δεν σταματάς. Να λέμε αλήθειες, μη λέμε παπατζιλίκια στον κόσμο. Η εκπομπή δεν κάνει τα νούμερα που έκανε και ο Νίκος ψάχνεται. Τους πρότεινε ο Νίκος να κάνει μια βραδινή εκπομπή, αλλά ο ΣΚΑΪ ήθελε καθημερινή ζώνη και όχι μια εκπομπή την εβδομάδα και δεν τα βρήκανε», ανέφερε αρχικά για την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να κάνει διάλλειμα από την τηλεόραση.

Το σχόλιο του Λιάγκα για την συνεργασία ΣΚΑΙ - Σεφερλή

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστή του Πρωινού του ΑΝΤ1, σχολίασε για την συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή με τον σταθμό του Φαλήρου: «Εμένα μου έκανε εντύπωση, δεν θα πω αν ήταν θετική ή αρνητική, που ο άνθρωπος παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1 και ανακοινώθηκε η μεταγραφή στον ΣΚΑΪ. Δεν ξέρω τώρα πώς λειτουργούν οι άνθρωποι, στον ΑΝΤ1 προβάλλονται ακόμα τα επεισόδια του Σεφερλή. Δεν έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1, είναι προσωπική μου θέση. Πήγε στον ΣΚΑΪ ο άνθρωπος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Μου έκανε εντύπωση όμως ανθρώπινα πως ενώ οι εκπομπές του παίζονται ακόμα στον ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ. Είναι πρώτη φορά που γίνεται στην Ελλάδα, νομίζω».

Ο λόγος που ο Μάρκος αποχωρεί από τον ΑΝΤ1

«Θα τα πω όλα όταν έρθει η στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Προσπαθώ πάντα να κάνω ωραία πράγματα που να αγαπιούνται από τον κόσμο. Μέχρι εδώ όμως, όταν είναι να πω περισσότερα θα πω» αρκέστηκε να πει ο Μάρκος Σεφερλής, ήταν τα πρώτα λόγια του Σεφερλή μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του όμως, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια πληροφορία που της ήρθε την ώρα που η εκπομπή της ήταν στον “αέρα”. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, ήρθε όταν τα διοικητικά στελέχη του σταθμού ακύρωσαν δυο ραντεβού που είχαν μαζί του -δείτε εδώ ποια εκπομπή θα πάρει την θέση του 5Χ5.