Survivor All Star: «Τι κατάλαβες απ’ όλο αυτό που σου συνέβη;» - Η αντίδραση του Μπο σε ερώτηση του Μουτσινά για την Καρολίνα & τον Πρίαμο

Τα έχει αφήσει όλα πίσω του;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τι κατάλαβες απ’ όλο αυτό που σου συνέβη;» - Η αντίδραση του Μπο σε ερώτηση του Μουτσινά για την Καρολίνα & τον Πρίαμο

Ο Μπο βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, το απόγευμα της Παρασκευής 17/3, μαζί με την Εύη Δρούτσα, με την οποία είναι ζευγάρι στο Just The 2 Of Us, και ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει σχετικά με όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα με την πρώην του Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star.

Ο ίδιος, λοιπόν, φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω, χωρίς να είναι πιο επιφυλακτικός με τους ανθρώπους γύρω του και προσπαθεί να μη δίνει συνέχεια σε όσα ακούγονται, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η κάποτε καλή του έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που του έχει στείλει στο παιχνίδι, διεκδικεί κανονικά τον Ιωαννίδη.

Η αντίδραση του Μπο σε ερώτηση του Μουτσινά για την Καρολίνα & τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Εγώ αν ήμουν φίλος σου θα σε ρωτούσα: Τι κατάλαβες απ’ όλο αυτό που σου συνέβη; Από το γεγονός, δεν θέλω καμία λεπτομέρεια», ρώτησε ο παρουσιαστής.

Με το ράπερ να απαντά: «Γενικά κατάλαβα το… "ποτέ δεν ξέρεις" και πως ό,τι σου τύχει, θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις ανάλογα και με μια ωριμότητα, η οποία θα πρέπει να σε πάει μόνο μπροστά και όχι πίσω», ενώ η Εύη Δρούτσα πρόσθεσε: «Η σιωπή είναι χρυσός».

Τι έγραφε το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα

Το πρωί της Παρασκευής (3/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μπό. Ο γνωστός τραγουδιστής που τις τελευταίες εβδομάδες έχει συζυτηθεί πολύ, εξαιτίας της απιστίας από την Καρολίνα (δείτε εδώ τα όσα υποστήριξε η ίδια για αυτό) μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μετά την αποχώρηση της.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, σχετικά με την άρση απορρήτου (δείτε εδώ τον λόγο) και φυσικά δεν έλειψε το "φαρμακερό" σχόλιο του για το φετινό ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις που έκανε κατά της Καρολίνας Καλύβα (δείτε τες εδω) μετά το ειδύλλιο που είδαμε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο ριάλιτι, είπε: «Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε».

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα

Επιπλέον, μίλησε και για την σχέση του με καλά παραδόξως λόγια, παρά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση, πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω».

Όταν ρωτήθηκε αν θα βρεθούν σε εκδήλωση, αν θα μιλήσουν; Ο ράπερ είπε αστειευόμενος: «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», απαντώντας έτσι στην δήλωση της Καρολίνας: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;»

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Δεν κρατήθηκε - Η αντίδραση της Καρολίνας στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για Πρίαμο και Bo