Αντίνοος Αλμπάνης: «Είχα μια “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας!» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αντίνοος Αλμπάνης: «Είχα μια “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας!» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» μετά την αδιαθεσία της Νάνσυ Ζαμπέτογλου (δείτε εδώ τι έπαθε) βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για το Maestro, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του, που τον έκανε να στραφεί στην εκκλησία.

Τα λόγια του Αντίνοου Αλμπάνη για την θρησκεία

«Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία. Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, μέσα από την προσωπική δική μου εμπειρία ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός, αν κάνεις γιόγκα.

Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει, που όλα είναι υλικά, να διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας. Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή.

Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Σε μια βόλτα στη γειτονιά μου, που έχει ένα εκκλησάκι εκεί, κάποια στιγμή μπήκα μέσα. Ήταν ένας χώρος που είχε πολλή γαλήνη, ηρεμία και ένιωθα καλά. Πήγαινα και καθόμουν για ώρες» κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που έχει προβληματίσει την κοινή γνώμη σε σχέση με τον ηθοποιό και να λύσει μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον.

«Εγώ θέλω πρώτα να λύσω μια παρεξήγηση. Επειδή έλεγαν ότι ο Αντίνοος έχει πολλές γυμνές φωτογραφίες στο προφίλ του. Σήμερα σε ακολούθησα και δεν ισχύει. Όλο ντυμένες βάζεις. Τζάμπα σε κατηγορούν. Είσαι πάρα πολύ ντυμένος.

Αλήθεια, επειδή τον ακολούθησα σήμερα κι ήθελα να δω γιατί λένε όλοι για το Instagram του Αντίνοου. Μπήκα μέσα και σε έκανα follow… αλλά δεν έχεις γυμνές φωτογραφίες. Μια χαρά κανονικό είναι το Instagram σου, ενός νορμάλ ανθρώπου. Πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν αυτό που είπα μειώσει τους followers, να το πάρω πίσω», ανέφερε γελώντας η ίδια (δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός και λίγα λεπτά αργότερα του την κατέβασε το Instagram).