«Μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου! Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι και...» - Κατάθεση ψυχής από την Έλενα Γκρέκου

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου! Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι και...» - Κατάθεση ψυχής από την Έλενα Γκρέκου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο βρέθηκε η Έλενα Γκρέκου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή τους από το J2US (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς). Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της ζωή.

«Έχεις πολύ ωραία φωνή, τρομερό σώμα και όλα αυτά τα χρόνια νομίζω ότι θα μπορούσες να είχες κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Για ποιους λόγους επέλεξες να μείνεις πιο πίσω;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η εξομολόγηση της Έλενας Γκρέκου για την προσωπική της ζωή

«Κατ’ αρχάς σε ευχαριστώ, Κατερίνα μου, που μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Όλο αυτό το διάστημα ήθελα να κάνω πράγματα αλλά δεν γινόταν, γιατί μεγάλωνα μόνη μου τον Χάρη και μου ήταν δύσκολο να τα συνδυάσω. Οι ανάγκες που είχε το παιδί, η φροντίδα του, το να ξυπνάω 7 η ώρα το πρωί, να τον πηγαίνω φροντιστήριο… όλα αυτά με έκαναν να μείνω πίσω. Ένιωθα την ανάγκη να νιώσω τη μητρότητα από κοντά.

Έχει έναν χρόνο τώρα που ξαναμπήκα στα πράγματα, όταν μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να γίνει πιλότος. Είναι 19 χρονών, σπουδάζει στην Egnatia Aviation, στην Καβάλα. Για να βγάλουμε αυτή τη σχολή, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, γιατί μόνο αυτόν έχω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Γκρέκου.

Αυτός είναι ο γιος της με τον Βαλάντη

Ο γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου είναι 18 χρονών και εκπαιδεύεται ως πιλότος αεροσκαφών, ενώ κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media. Ο μπαμπάς πάντως δε θα μπορούσε να μην τον καμαρώσει για αυτό και ανέβασε ένα στιγμιότυπό του που αποδεικνύει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Ο γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου