Απίστευτο σκάνδαλο στην showbiz - Πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε πίστα σκι

Στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Αντιμέτωπη με μια πολύ βαριά κατηγορία βρίσκεται μια πασίγνωστη ηθοποιός και συγκεκριμένα αυτή της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό, Τέρι Σάντερσον.

Πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε πίστα σκι

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για το ατύχημα που έλαβε χώρα το 2016, ενώ έκανε στη Γιούτα ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο εν λόγω γιατρός μάλιστα ανέφερε πως εκείνη «κατέβαινε, χωρίς να προσέχει από μια πλαγιά» στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία που της έκανε «τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό».

Μάλιστα, στην αρχική αγωγή του ο Τομ Σάντερσον ζητούσε αποζημίωση $3,1 εκατ. ενώ πλέον ζητά $300.000, με την ηθοποιό από την άλλη να απαντά με αγωγή ζητώντας «συμβολική αποζημίωση» ύψους ενός δολαρίου εκτός των δικαστικών εξόδων. Υποστήριξε, δε, ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν που τη χτύπησε και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τη «διασημότητα και τον πλούτο» της.

Η ηθοποιός που κατηγορείται λοιπόν είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό στα δικαστήρια βρέθηκε και ένα επίσης πασίγνωστο ζευγάρι -δείτε εδώ γιατί.

Πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε πίστα σκι
Instagram / gwynethpaltrow