«Στα δικά μου μάτια φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας...» - Τα "καρφιά" της Μαγγίρα μετά την αποκάλυψη για την Τρέμη

«Μου φαίνεται περίεργο γιατί τα είπε off the record σε έναν δημοσιογράφο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στα δικά μου μάτια φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας...» - Τα

Χαμό έχει κάνει η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου σε πολύ γνωστό περιοδικό, στο οποίο αποκάλυψε την ερωτική σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη. Ο παρουσιαστής μάλιστα, έδωσε και λεπτομέρειες για το πως ήρθαν κοντά και έγινε ο πρώτος της άνδρας.

Ο δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη απάντησε στη δήλωση του, πως την αποκάλυψη αυτή την έκανε of the record και δεν ήξερε ότι τον καταγράφει - δείτε εδώ την ανάρτηση - ενώ από νωρίς σήμερα 23/3 οι εκπομπές σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση του να βγάλει στο φως ένα τόσο λεπτό και προσωπικό γεγονός.

Ανάμεσα τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δήλωσε πως θίγεται σαν γυναίκα (δείτε αναλυτικά) όσο και η Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ).

Σειρά λοιπόν να σχολιάσει τον Μικρούτσικο και η Μαγγίρα

Και η Μπέττυ Μαγγίρα με την σειρά της, σχολιάζοντας στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα το συμβάν, πήρε θέση...

«Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας και θα σας πω με ποια έννοια. Καταρχάς να πω πως είναι απαράδεκτο από την πλευρά ενός άνδρα να βγαίνει και να δίνει μετά από τόσα χρόνια μια πληροφορία μετά από τόσα χρόνια που δεν μας χρησιμεύει σε τίποτα. Είναι ένα προσωπικό δεδομένο. Σαν να βγουν τώρα κάποιοι πρώην σύντροφοι μου εμένα και λένε τα είχα με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ε και; Δηλαδή γιατί να βγεις και να το κάνεις αυτό», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είχανε σχέση που είναι κάτι ωραίο και ο έρωτας είναι ωραίος και ολο αυτό που φέρνει, όμως το να δεις μετά από τόσα χρόνια και να αποκαλύψεις κάτι τέτοιο δεν θεωρώ ότι υπάρχει λογική. Επίσης, ο δημοσιογράφος δεν καταλαβαίνω το off the record. Μου φαίνεται που θα είπε of the record σε έναν δημοσιογράφο».

Να σημειωθεί κάπου εδώ πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε σήμερα 23/3 σε όσους μίλησα αρνητικά προς το πρόσωπο του μετά την συνέντευξη αυτή και τα λόγια του είναι κόλαφος - δείτε εδώ.