«Δεν αξίζει σε μια κυρία...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλευρό της Όλγας Τρέμη μετά την συνέντευξη του Μικρούτσικου

«Αυτό με θίγει σαν γυναίκα, με σοκάρει και με προσβάλλει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν αξίζει σε μια κυρία...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλευρό της Όλγας Τρέμη μετά την συνέντευξη του Μικρούτσικου

Χαμός επικρατεί από χθες 22/3 λόγω της συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πολύ γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε για πρώτη φορά την ερωτική σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη, όταν ήταν νέοι και της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της. Ανέφερε μάλιστα με λεπτομέρειες πως ήταν ο πρώτος της άνδρας.

Με την αποκάλυψη του να έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες, αφού αποκάλυψε ένα πολύ προσωπικό γεγονός, ειδικά για έναν τόσο γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης όπως είναι η Όλγα Τρέμη, το γεγονός σχολίασαν και στην εκπομπή Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε από πλευράς της πως νιώθεις διαβάζοντας την συνέντευξη, ενώ μετέφεραν και την απάντηση του δημοσιογράφου που του την πήρε, αφού ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε χθες 22/3 στην εκπομπή, πως νόμιζε οτι η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν off record (δείτε την απάντηση του δημοσιογράφου).

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μίλησε και προσωπικά χθες 22/3 με τον δημοσιογράφο τον οποίο γνωρίζει. Όπως είπε μεταξύ άλλων, δεν γνώριζε για την σχέση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Όλγα Τρέμη. Αυτό που ήξεραν ήταν πως έκανε όταν ήταν νέο μαθήματα και μια από τις μαθήτριες του ήταν η δημοσιογράφος. Για αυτό κιόλας του έγινε ερώτηση.

Η άποψη της Τσιμτσιλή για την αποκάλυψη του Μικρούτσικου στην συνέντευξη του για την Τρέμη

«Αυτά τα ξέρουν και οι δυο πλευρές. Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος και έπαιρνα εκείνη την στιγμή την συνέντευξη θα έλεγα, ο Ανδρέας μάλλον του έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα και θέλει πρωτοσέλιδο πάλι και μου λέει αυτή την βόμβα για να την δημοσιεύσω και να γίνει ντόρος», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ο Ανδρέας έχει αποδείξει πως είναι ένας κύριος και εμένα με ξένισε πάρα πολύ αυτή η κουβέντα και ο τρόπος διαχείρισης γιατί είναι ένας άνθρωπος που παρακολουθώ τα σχόλια του και το λόγο του και πολλές φορές συμφωνώ μαζί του.. άλλες φορές διαφωνεί, αλλά σε αυτή την φάση παιδιά, δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να βρει κάτι να υποστηρίξει αυτό που θέλει να σκεφτεί ή να πει ή με τον τρόπο που απαντά γιατί όπως και να έχει αυτή είναι μια προσωπική στιγμή που έχει ζήσει με έναν άλλο άνθρωπο που είναι γνωστός και επιτυχημένος και δεν αξίζει σε μια κυρία - σε οποιαδήποτε κυρία - πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρουνε να ξέρουν τέτοιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το πως ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα.

Αυτή είναι μια ιδιωτική στιγμή, μια στιγμή που την κρατάει ο κάθε άνθρωπος σε ένα κουτάκι στην ψυχή του στο μυαλό του στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δυο την βγάζε φειγ βολαν και την κάνει θέμα σε περιοδικό, κυκλοφορούν την άλλη ημέρα τίτλοι "πως ήταν η πρώτη φορά της κυρίας Τρέμη" δηλαδή αυτό με θίγει σαν γυναίκα, με σοκάρει και με προσβάλλει....», είπε σε ένταση η Σταματίνα Τσιμτσιλή.