Επιστρέφει στην τηλεόραση η Αντελίνα Βαρθακούρη; Η πρόταση που δέχτηκε

Ετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο comeback της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εξαφανισμένη είναι πάνω από έναν χρόνο η Αντελίνα Βαρθακούρη από παντού! Τόσο από τις τηλεοπτικές κάμερες και εκπομπές όσο και από τα social media. Που και που, μονάχα, δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χωρίς όμως να δείχνει το πρόσωπό της.

Μόνο μια και σε αυτή κάλυπτε τα μαλλιά της. Μάλιστα, ο σύζυγος της Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει πως πλέον είναι εντελώς διαφορετική αφού τα έχει βάψει στο φυσικό της χρώμα.

Ωστόσο, μερικές φορές κάνει stories είτε για να εκφράσει τις σκέψεις της και τις απόψεις της, είτε για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πλάνα από την καθημερινότητά της. Ποτέ όμως πλέον δεν μας δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία είναι τεράστια όχι μόνο λόγω των μαλλιών, αλλά λόγω και ότι όπως είχε αποκαλύψει έκανε αυστηρή διατροφή και γυμναστική, με αποτέλεσμα φυσικά να χάσει πολλά κιλά (δείτε εδώ την δίαιτά της).

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Αντελίνα Βαρθακούρη;

Αναφορικά, τώρα, με το τηλεοπτικό της μέλλον, η ίδια δεν έχει μιλήσει καθόλου, ωστόσο σύμφωνα με τηλεοπτικά πηγαδάκια, φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση για να συμμετέχει σε μια παρέα σε ένα πάνελ αλλά φαίνεται πως δεν ήταν τόσο δελεαστική για να την κάνει να επιστρέψει, το ίδιο και μερικές προηγούμενες προτάσεις που είχε λάβει.

Φαίνεται πως όταν η Αντελίνα αποφασίσει να επιστρέψει, θα γίνει με πολύ δυναμικό και σωστό τρόπο μιας και αναντίρρητα το τηλεοπτικό της comeback θα είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα της και θα συζητηθεί από όλους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τι είχε πει πριν λίγο καιρό για την τηλεοπτική της απουσία;

«Η ζωή μέσα απ’ τα δύσκολα μονοπάτια της που πρέπει να τα περπατήσεις και τα περισσότερα είναι γεμάτα με κοφτερά αγκάθια, έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο. Όλα είναι ένα μάθημα αρκεί να έχεις την υπομονή και κυρίως την αγάπη, την αγάπη που όλοι έχουμε και που πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη και όχι κλειδωμένη. Πως θα μπορούσα να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;;;

Το πρώτο μάθημα για μένα είναι να αντέχω ακόμα και στα πιο δύσκολα να κρατώ την οικογένεια πρώτη. Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο, λάθη αμέτρητα, φορές που είπα δεν αντέχω άλλο κι αυτές αμέτρητες αλλά αμέτρητη και η αγάπη που πάντα είναι εκεί να θυμίζει με τον δικό της τρόπο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής.

Πάρτε μια ανάσα, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και περπατήστε παρέα… ο δρόμος με τα αγκάθια θα σας πονά λιγότερο! Ζούμε τόσο δύσκολους καιρούς που δεν τους φανταζόμασταν, με πίστη και τις αξίες μας σταθερές μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω.Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ, σας στέλνω μια πελώρια αγκαλιά και χάνομαι όχι γιατί σας ξεχνώ αλλά γιατί αυτόν τον έναν χρόνο που επαγγελματικά κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να κάτσω εκτός προσπαθώ να ρουφήξω ζωή και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ! Μην χάνετε την αγάπη και το φως στην καρδιά σας για κανέναν…ο ουρανός σίγουρα θα γίνει πιο γαλανός!» είχε γράψει χαρατκτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.