Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου, Βασίλης Μουντάκης - Φωτογραφίες από τον φαντασμαγορικό γάμο στο Λας Βέγκας

Αντάλλαξε με την αγαπημένη του όρκους αιώνας αγάπης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σελίδα στην ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου, Βασίλης Μουντάκης τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε, μιας και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του (δείτε εδώ πώς και πότε έγινε γνωστή η σχέση τους).

Συγκεκριμένα, ο ίδιος και η Ειρήνη Βιουγιουκαλάκη όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, παντρεύτηκαν στο όμορφο Λας Βέγκας, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Οι αναρτήσεις από τον γάμο του πρώην συντρόφου της Μελίνας Ασλανίδου

«Ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Μουντάκης.

Την ίδια στιγμή και η Ειρήνη Βουγιουκαλάκη δημοσίευσε κι εκείνη μερικές φωτογραφίες στα social media από την ξεχωριστή αυτή ημέρα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Mr & Mrs..»

Παντρεύεται και η τραγουδίστρια;

Στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/11 η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στον γάμο όσο και στο κεφάλαιο «άντρες», ενώ πρόσφατα απάντησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Βέβαια θα παντρευτώ. Παντρεύομαι. Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό. Αλλά θεωρώ ότι το καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο.

Οι άντρες ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».