«Μετά το νοσοκομείο ελευθερώθηκε η γλώσσα του» - Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μετά το νοσοκομείο ελευθερώθηκε η γλώσσα του» - Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Λάκης Λαζόπουλος πραγματοποιεί δική του εκπομπή μέσα από το youtube και στο τελευταίο podcast ουσιαστικά που ανέβασε στο κανάλι του, Newsbreak, ο ίδιος αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη, σε όσα κρύβονται πίσω από αυτή και τα πρόσωπα που εμπλέκονται έμμεσα και άμεσα. Μάλιστα, δεν άφησε απέξω και τον τρόπου που το θέμα καλύφθηκε από τους δημοσιογράφους όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι, κατέληξε να συζητά και για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος προχώρησε σε μερικές δηλώσεις που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις όχι μόνο από τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και από τους εξαγριωμένους πολίτες που ζητούν να αποδοθούν ευθύνες όπου είναι απαραίτητο (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Το δημοσιογράφο είχε σχολιάσει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τον οποίο δεν άφησε έξω από την εξίσωση ο παρουσιαστής.

Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Μπράβο Ανδρέα. Μετά το νοσοκομείο μοιάζει να ελευθερώθηκε η φωνή του, η γλώσσα του. Τώρα, αν ο ΣΚΑΙ συμφωνεί ότι τον εκφράζει ο Πορτοσάλτε και εκφράζεται δια μέσω αυτού, η συνέχεια θα τους δείξει», είπε χαρακτηριστικά για όσα ξεστόμισε ο Μικρούτσικος για τον Πορτοσάλτε (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία του πρώτου).

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου κατά του Πορτοσάλτε

«Έχω μία πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη, γιατί τα πάγια συμφέροντα θέλουν να τους καθυποτάξουν. Για μένα το Watergate είναι αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφων κόντρα στην CIA και τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν τόσοι διαπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο, τόσοι κερατάδες που είσαι αναγκασμένος να διαχωρίζεις τη θέση σου. Yπάρχουν τόσοι κερατάδες που πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια. Δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικούτσικος μετά την επιστροφή του στο Super Κατερίνα.

Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε να πει όνομα, δεν δίστασε να το αναφέρει και μάλιστα με βαρύτατους ισχυρισμούς: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου “τι τον θες αυτόν;”. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε εντύπωση από τότε το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό.portosalte

Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα “τι ναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός…Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλο Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι αυτός που είπε “επιτέλους θα φτιάξουμε δρόμους;” Και κάθομαι εδώ τώρα; Δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΙ».

Δείτε εδώ όμως την απάντηση επίσης κόλαφο του Άρη Πορτοσάλτε, μια ημέρα αργότερα!