«Έμαθα ότι ξίνισε αλλά...» - "Κόλαφος" ο Μπουγάς με την Θεοδωρίδου μετά την ενόχλησή της για την διαφήμιση του Jumbo

«Εγώ δεν έχω καμία δουλειά με την κυρία Θεοδωρίδου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έμαθα ότι ξίνισε αλλά...» -

Χαμός επικρατεί εδώ και μερικές ημέρες με αφορμή την πασχαλινή διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo με τον Τάσο Μπουγά. Συγκεκριμένα, η εν λόγω διαφήμιση κάνει μια είδους επίθεση στους vegans, κατακρίνοντας τους για τις επιλογές και υποτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να τρέφονται.

Διόλου, μάλιστα, η τοποθέτηση αυτή του Jumbo δεν χαρακτηρίζεται χιουμοριστική.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπουγάς.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν φυσικά πάρα πολλές με τους περισσότερους να θεωρούν πως χλευάζονται οι διατροφικές προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Να σημειώσουμε πως το τραγούδι «Φεγγάρι μου» που ακούγεται είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου, με την ίδια να είναι αρκετά ενοχλημένη και στεναχωρημένη που διάλεξαν για αυτήν την διαφήμιση το συγκεκριμένο τραγούδι (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Τα σχόλια του Τάσου Μπουγά για την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου με την διαφήμιση του Jumbo

Ο Τάσος Μπουγάς, λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast at star, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν έχω καμία δουλειά με την κυρία Θεοδωρίδου, τα τραγούδια είναι αυτών που τα γράφουν και όχι αυτών που τα τραγουδάνε, γιατί άκουσε το αυτί μου ότι κάποιοι ξίνισαν, δεν της άρεσε που το είπα εγώ. Δεν με ενδιαφέρει εμένα τι λέει. Επιτυχίες που έχω κάνει εγώ, μετά τα είπαν άλλοι αλλά εγώ δεν έπιασα κανέναν να το πω “δεν ρώτησες εμένα”.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, απλά έχει δώσει την άδειά του να το τραγουδήσω. Από εκεί και πέρα τα άλλα είναι μηδέν», είπε χαρακτηριστικά.