«Παιδιά ήμαρτον» - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους μετά την διαφήμιση των Jumbo που έφερε αντιδράσεις κατά του Μπουγά

Δεν θέλησε να πει πολλά πολλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παιδιά ήμαρτον» - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους μετά την διαφήμιση των Jumbo που έφερε αντιδράσεις κατά του Μπουγά

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος "σάλος" κατά του Τάσου Μπουγά, καθώς σε διαφήμιση που πραγματοποίησε τραγούδησε το "Φεγγάρι μου" της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους, σε μία εντελώς απρόσμενη διασκευή και αυτό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, όχι μόνο από το κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter), αλλά και από τους ίδιους τους καλλιτέχνες που δημιούργησαν αυτό το κομμμάτι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μάλιστα, έχει ήδη εκφράσει την άποψή της για το θέμα και έχει ήδη λάβει την απάντησή της από τον τραγουδιστή, ωστόσο μέχρι τώρα ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κάνει κάποια δήλωση. Η κάμερα του Breakfast at Star, λοιπόν, τον πλησίασε για να μάθει τις σκέψεις του, αλλά εκείνος προσπάθησε να αποφύγει να δείξει οτιδήποτε κι αν πιστεύει για το ζήτημα και αμέσως έφυγε για να βρεθεί στη δουλειά του, όπως είπε.

Η αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους για την κίνηση του Τάσου Μπουγά με το τραγούδι του

«Παιδί μου ήμαρτον, πάω δουλειά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου ο Τριαντάφυλλος μετά τη διαφήμιση

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε σήμερα 24/3 ο Τριαντάφυλλος με αφορμή την πολυσυζητημένη διαφήμισης του Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά. Συγκεκριμένα, η εν λόγω διαφήμιση κάνει μια είδους επίθεση στους vegans, κατακρίνοντας τους για τις επιλογές και υποτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να τρέφονται.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν στάθηκε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου εξηγώντας πως δικαίως εκείνη είναι στεναχωρημένη.

«Για μένα έχει απόλυτο δίκιο η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα τέτοιο μεγάλο τραγούδι δεν το γελοιοποιείς. Είναι τεράστιο τραγούδι, το έχει πει μια καταπληκτική φωνή, από τις καλύτερες που έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό ποιος το είπε να το κάνουν; Το έχει γράψει ο κ. Θεοφάνους. Το είπε όμως ο κ. Θεοφάνους να το κάνουν;.

Είναι σαν να πάρουμε το «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» ή το «Άγαλμα» του Πουλόπουλου και να το γελοιοποιήσουμε. Στεναχωριέμαι και γω όπως και η Νατάσα. Δεν μπορείς να το γελοιοποιείς έτσι, ρε αγόρι μου γλυκό, αν εσύ είσαι υπεύθυνος που έχεις υπογράψει Θεοφάνους. Είναι σαν να έχεις ένα παιδί και να το γελοιοποιείς. Είναι το παιδί σου, το τραγούδι σου.

Νομίζω από τον κόσμο και τα σχόλιο που βλέπω, δεν έκανε και καλά. Δηλαδή να πήρε πόσα; Να πήρε 1 εκατομμύριο; Αν πήρε 1 εκατομμύριο χαλάλι του! Αλλά τώρα, έτσι, τι να πω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν κάποια πράγματα ωραία και προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να αυτοκαταστραφούν! Αν ήμουν στη θέση της, δεν θα το ξανά τραγουδούσα στο μαγαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.