«Τα σενάρια...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τον 2ο κύκλο του Maestro

«Νιώθω υπερήφανη και πολύ χαρούμενη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα σενάρια...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τον 2ο κύκλο του Maestro

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι πρωταγωνιστές ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο -δείτε εδώ ένα backstage βίντεο που προκάλεσε χαμό.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 29/3, η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», δηλώνοντας πόσο υπερήφανη είναι η σειρά έφτασε να προβάλλεται παγκοσμίως στο Netflix (δείτε εδώ σε ποια θέση βρίσκεται στην κατάταξη).

Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για το Maestro

«Τα γυρίσματα ξεκινάνε τον Απρίλιο. Νιώθω υπερήφανη και πολύ χαρούμενη και ελπίζω να φτάσουν στο Netflix κι άλλες ιδέες – παραγωγές. Εννοείται ότι θα ήθελα να ακολουθήσω τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αν με ήθελε κι αυτός.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα σενάρια, τώρα δημιουργούνται. Έχω εμπιστοσύνη στον δημιουργό, ας κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι το καλύτερο! Σας φιλώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η υπόθεση του Maestro 2

Στην πρώτη σεζόν και συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, ωστόσο όπως αποκαλύπτεται, µια αφορµή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό. Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο.

Αναφορικά, τώρα, με το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόµα και αν αργήσει, καθώς όπως γράφεται στην εφημερίδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τείνει πάντα προς την ισορροπία ως άνθρωπος και αυτό κάνει και στις δουλειές του, αποτέλεσµα που έχουµε δει σε προηγούµενες σειρές µε την υπογραφή του.

Η υπόθεση του Maestro 2