«Δεν είχε κακή πρόθεση και κακώς έγινε τόσο μεγάλο θέμα» - Στο πλευρό του Αρσενίου η Τσιμτσιλή μετά τις δηλώσεις για την γυναίκα του

«Από την άλλη θεωρώ και υπερβολικό να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είχε κακή πρόθεση και κακώς έγινε τόσο μεγάλο θέμα» - Στο πλευρό του Αρσενίου η Τσιμτσιλή μετά τις δηλώσεις για την γυναίκα του

Έναν μικρό χαμό προκάλεσαν χθες 29/3 στην εκπομπή Breakfast@Star δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για την γυναίκα του, λίγους μήνες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Όλο το πάνελ ξέσπασε κατά του τραγουδιστή, μιλώντας για μεσαιωνικές απόψεις.

«Είμαι κάθετος σε αυτό, είμαι παλαιών αρχών και τα έχω πει και με τη Λαμπρινή, ότι η γυναίκα μου θέλω και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει, να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και το παιδί της ασχέτως αν έχει βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του - δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.

Το γεγονός μάλιστα, πήρε τόσο μεγάλη έκταση, με αποτέλεσμα η σύζυγός του να ξεσπάσει μέσω μιας σειράς αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να απαντήσεις στα κακόβουλα σχόλια του κόσμου.

Σήμερα 30/3 το γεγονός, σχολίασαν και στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Αρσενίου, ωστόσο, είχε μερικές αντιρρήσεις.

Η τοποθέτηση της Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις του Αρσενίου σχετικά με τη γυναίκα του

«Θα συμφωνήσω ότι ο Σάκης Αρσενίου δεν είχε κακή πρόθεση και κακώς έγινε τόσο μεγάλο θέμα και παρεξηγήθηκε. Από την άλλη θεωρώ υπερβολικό να κάνει και 10 stories οι γυναίκα του να αποδείξει το αυτονόητο… ότι τον αγαπάει και καλά κάνει και μαγειρεύει», ανέφερε αρχικά η Σταματίμα Τσιμτσιλή, αφού είχε προηγηθεί ολόκληρη συζήτηση σχετικά και υπήρχαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πως πρέπει και δεν πρέπει να είναι ένα ζευγάρι στο σπίτι.

Και συνέχισε: «Μοιάζει σαν να θέλει να το κάνει αυτό για να δείξει ότι δεν την ενοχλεί. Δεν χρειάζεται. Το να θες να φροντίζεις τον άνδρα σου δεν είναι κάτι κακό, δεν πρέπει δηλαδή να διασκεδάζεις τις εντυπώσεις».