Σε αμηχανία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μη το κάνετε αυτό, στεναχωριέμαι» - Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σε αμηχανία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μη το κάνετε αυτό, στεναχωριέμαι» - Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πραγματοποιεί μία εκπομπή στο ραδιόφωνο, καθημερινή, και την Παρασκευή 31/3 μέσα από αυτή εξέφρασε ένα παράπονό του, το οποίο συζητήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, το πρωί της ίδιας ημέρας, καθώς ο παρουσιαστής έχει βρεθεί στο στόχαστρο αυτό το διάστημα, λόγω των δηλώσεών του για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και της κόντρας που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους (δείτε εδώ την απάντησή του).

Ο ίδιος, λοιπόν, αναφέρθηκε στο γεγονός πως πολλές φορές βλέπει δημοσιογράφους έξω από το σπίτι και την δουλειά του να το κυνηγούν για να αποσπάσουν κάποια δήλωσή του, ωστόσο αυτό τον φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και μάλιστα το θεωρεί και προσβλητικό από την πλευρά των ρεπόρτερ προς το πρόσωπό του, αλλά και από την δική του πλευρά προς εκείνους.

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τους δημοσιογράφους

«Θεωρώ προσβλητικό αυτό που κάνω εγώ, να περπατάω μπροστά και να με κυνηγάει ο ρεπόρτερ. Κατάλαβες τι εννοώ… Συμβαίνει πολλές φορές, όταν λες ότι δεν θες να πεις κάτι, δεν είναι άσχημο να τρέχει ο άλλος από πίσω σου;», είπε αρχικά.

Και επισήμανε ένα περιστατικό που έζησε πρόσφατα: «Σταμάτησα την κοπέλα και της είπα "Μην το κάνετε αυτό. Μην έρχεστε και λες και κυνηγιόμαστε από πίσω αφού σας λέω όχι". Στεναχωριέμαι».

Στη συνέχεια, όμως, στο πλατό της εκπομπής δεν συζητήθηκαν μόνο αυτά τα λόγια του, αλλά και η συνέντευξη που έκανε στην Ελένη Τσολάκη, στην οποία έκανε μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις (δείτε εδώ τι της είπε αναλυτικά).

Το θέμα αυτό προβλήθηκε και στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, με την Μενεγάκη να απορεί: «Ξαφνιάζομαι, δεν το θεωρώ κακό, ευγενής είναι πάντα, που μπαίνει σε αυτή τη συζήτηση ο Γρηγόρης. Τελικά μας θέλουν να κάνουμε σχόλια, να παίρνουμε θέση, να μπαίνουμε σε ερωτήματα τα οποία δείχνουν ότι "το παράκανε, δεν ήταν ευγενική με τον καλεσμένο της αυτή"; Πώς πρέπει να συμπεριφερθεί ένας παρουσιαστής, λοιπόν, για να είναι εντάξει και να τους έχει και ικανοποιημένους όλους;».

Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, ξεκίνησε ολόκληρη συζήτηση στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής 31/3, με την Φαίη Σκορδά να καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατά κακία, διότι διαφορετικά θα μιλούσε και σε εκείνη πολύ άσχημα.

«Έφερε σε μία άβολη θέση την καλεσμένη του. Έστειλα μήνυμα στην Ελένη τσολάκη και την ρώτησα τι εννοούσε και μου απάντησε για το Happy Day. Θεωρώ ότι δεν κατάλαβε και ούτε κι εμείς καταλάβαμε, σε τι ακριβώς αναφερόταν ο Γρηγόρης. Εγώ πιστεύω ότι κάτι είχαν πει τότε, που τον είχε πειράξει πολύ και αυτό το είχε κρατήσει. Γιατί το κάνει αυτό», επισήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Και τότε εκείνη του απάντησε: «Αν είναι έτσι, σε έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να την πει και να μην του φερθεί καλά σε συνέντευξή του, θα ήταν σε μένα, που έχουμε περάσει στη σχέση μας χίλια μύρια. Σε πληροφορώ σαν οικοδεσπότης ήταν άριστος. Δεν μπορεί να είναι αυτό τακτική του. Αν σε κάποιον θα έπρεπε να είχε επιτεθεί όταν είχα πάει να δώσω συνέντευξη, θα ήταν σε μένα.

Θυμάσαι τι τίτλοι υπήρχαν με εμένα και τον Γρηγόρη παλιά; Θυμάμαι και φορά που, επειδή το στούντιο ήταν δίπλα στον ίδιο χώρο, εγώ έφυγα από το καμαρίνι 5 ή 6 η ώρα και με πέτυχε εκεί. Με έπιασε και μιλούσε πολύ γλυκά και συμβουλευτικά, δεν είναι από τους άνθρωπος που το κρατάει».