«Να σου πω κοπέλα μου γλυκιά, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι» - Πυρ και μανία η Αγγελική Νικολούλη! Χαμός στο "Φως στο Τούνελ"

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να σου πω κοπέλα μου γλυκιά, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι» - Πυρ και μανία η Αγγελική Νικολούλη! Χαμός στο

Την Παρασκευή 31/3 η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε στο Φως στο Τούνελ, στο κανάλι του MEGA, μία υπόθεση ενός αγνοούμενου Λαρισαίου και η ένταση στον αέρα ήταν μεγάλη. Από τη μία ο ίδιος της ο συνεργάτης την έκανε έξαλλη (δείτε εδώ γιατί), και από την άλλη, μία μάρτυρας άρχισε να παίζει παιχνίδια μαζί της και αυτό είναι κάτι που δεν δίστασε να το αναφέρει.

Μάλιστα, με όλο το θάρρος, ζήτησε αυτό να σταματήσει, καθώς πρόκειται για υποθέσεις οι οποίες κρύβουν ανθρώπινο πόνο και πολίτες βρίσκονται σε κίνδυνο, επομένως ζητά σεβασμό. Όμως, έδωσε και χρόνο στην μάρτυρα να το σκεφτεί και να μιλήσει, προσπαθώντας να κρατήσει μία ισορροπία.

Εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη για τα παιχνίδια που παίζουν μαζί της οι τηλεθεατές

«Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Θα πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι αυτό το πράγμα! Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εδώ. Δεν θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα».

Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει, που απαιτείται και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δεν μιλάνε καθόλου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.