Του φώναζε και έφυγε εκνευρισμένη - Η συνάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Όλγα Τρέμη μετά το "σκάνδαλο" για την σχέση τους

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από λίγες ημέρες, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης σε γνωστό περιοδικό και έκανε μία αποκάλυψη για την οποία δεν γνώριζε κανείς τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για την σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη, υπογραμμίζοντας πως είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο είχε σεξουαλικές επαφές η δημοσιογράφος (δείτε εδώ αναλυτικά το απόσπασμα).

Αυτό, όπως ήταν επόμενο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς πρόκειται για μία γυναίκα με κύρος, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και η οποία δεν ρωτήθηκε ποτέ για να μπορεί να δημοσιευθεί κάτι τέτοιο για την προσωπική της ζωή.

Ως αποτέλεσμα ο παρουσιαστής έγινε αποδέκτης πολλών μηνυμάτων γεμάτων θυμό και οργή, ιδιαίτερα επειδή τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες παλεύουν για να μπορούν να έχουν βασικά δικαιώματα και αυτό ακυρώνει όλη την προσπάθειά τους.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις άντρες που παντρεύτηκε η Όλγα Τρέμη

Τι συνέβη στη συνάντηση Μικρούτσικου - Τρέμη μετά τις αποκαλύψεις του παρουσιαστή

Η Όλγα Τρέμη, όμως, όλο αυτό το διάστημα δεν προχώρησε σε καμία δήλωση (δείτε εδώ την αντίδρασή της στις κάμερες) και προτίμησε να αφήσει το θέμα να ξεχαστεί. Σύμφωνα, όμως, με δημοσιεύμα του περιοδικού On Time, ο Μικρούτσικος της τηλεφώνησε και της ζήτησε να συναντηθούν ώστε να συζητήσουν από κοντά τι συνέβη και να λύσουν το θέμα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ίδια ήταν αρνητική στην αρχή, όμως μετά από αρκετές επίμονες προσπάθειες, ο πρώην της κατάφερε να την πείσει και έτσι συναντήθηκαν σε καφέ της Αθήνας. Η κατάσταση, όμως, δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν και όπως θα περίμενε κανείς, διότι έγινε γνωστό πως εκείνη ανέβασε τον τόνο της φωνής της και η ατμόσφαιρα έγινε αμήχανη, ενώ κατέληξε να φεύγει άρον άρον ούσα εκνευρισμένη. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από τα παραπάνω.

Τρέμη Μικρούτσικος συνάντηση
NDP