Όλγα Τρέμη: Οι τρεις άντρες που παντρεύτηκε

Η ιστορία της δημοσιογράφου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το όνομά της αυτές τις μέρες ακούγεται πάρα πολύ, μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την σχέση τους στο παρελθόν σε πρόσφατη συνέντευξή του που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο εκείνη προσπαθεί και πάντα προσπαθούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ο γνωστός συνθέτης και τηλεοπτικός παρουσιαστής δημοσιοποίησε πως στο παρελθόν οι δυο τους ήταν μαζί, με γλαφυρές μάλιστα λεπτομέρειες, ωστόσο, ο κόσμος μέχρι στιγμής το μόνο που γνώριζε για την Όλγα Τρέμη είναι πως έχει κάνει τρεις γάμους.

Η ιστορία της Όλγας Τρέμη

Όλγα Τρέμη: Οι τρεις άντρες που παντρεύτηκε

Ο πρώτος της γάμος, λοιπόν, ήταν με τον Θοδωρή Καλούδη ο οποίος είχε θέση διευθυντή σε εφημερίδες. Μετά τον χωρισμό τους ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά έχοντας στο πλευρό της τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ο οποίος τότε ήταν διευθυντής ειδήσεων στο MEGA και με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί, τον Αλέξανδρο.

Σήμερα σύζυγός της είναι ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Όλγα Τρέμη: Οι τρεις άντρες που παντρεύτηκε

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Όλγα Τρέμη γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λάρισα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε στο Οικονομικό της Σχολής Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται σε πολύ γνωστές εφημερίδες.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση όπως και η Έλλη Στάη. Καταλήγοντας στο σήμερα η Όλγα Τρέμη έχει χτίσει μια τεράστια τηλεοπτική καριέρα με ισχυρά πρόσωπα του χώρου αλλά και με βάση την κριτική σκέψη των τηλεθεατών να κατατάσσεται ως την καλύτερη του είδους της.