«Στοπ! Που πας;» - Το ξεκαθάρισμα της Δρούτσα για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

Μετά τα σχόλιά της για τα κιλά του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στοπ! Που πας;» - Το ξεκαθάρισμα της Δρούτσα για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

Η Εύη Δρούτσα ήταν καλεσμένη την Κυριακή 2/4 στην εκπομπή After Dark με την ίδια να κάνει εξομολογήσεις και προσωπικές αφηγήσεις από τη ζωή και την καριέρα της, όσο είχε στο πλευρό της το Βο, με τον οποίο διαγωνίζεται στο J2US.

Η γνωστή στιχουργός μεταξύ των όσων σχολίασε στάθηκε και στο κομμάτι μιας παλιότερης δήλωσής της, που είχε παρεξηγηθεί και είχε να κάνει με το Βασίλη Καρρά, αναφορικά με τα κιλά και την υγεία του, που πέρασε από κάποιες διακυμάνσεις.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Δούτσα ξεκαθάρισε, πως όσα είχε πει δεν είχαν κακή πρόθεση και πως παρασύρθηκε από την καλή σχέση, που έχει με τον τραγουδιστή - δεδομένου ότι πολλοί είχαν ανησυχήσει με τη νοσηλεία του σε νοσοκομεία (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία και τα επαγγελματικά του).

Η νέα δήλωση της Εύης Δρούτσα για το Βασίλη Καρρά

«Ο Βασίλης είναι φίλος μου ο Καρράς, είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, έχω κάνει πάρα πολλή παρέα μαζί του, έχω γράψει... Είναι πολύ καλά στην υγεία του, πάρα πολύ καλά, αλλά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, που ιδίως τον ξέρεις και δυσκολεύεται να αναπνεύσει, λες: «Στοπ, στοπ, που πας; Γιατί εγώ σ’ αγαπάω, σε ξέρω χρόνια...». Το λέω γιατί είναι για αυτόν και θα του το έλεγα και έτσι να τον έβλεπα», είπε η Εύη Δρούτσα για το Βασίλη Καρρά.

Η αντίδραση της κόρης του Καρρά μετά τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για εκείνον

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε μία είδηση σχετικά με τον Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια της υγείας του, η οποία τον ήθελε να κατεβαίνει ως υποψήφιος στην πολιτική, κάτι που ώρες αργότερα διέψευσε ο ίδιος μέσα από τα οικεία του πρόσωπα. Παρόλα αυτά, υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι επέμεναν πως είναι αληθινή αυτή η ανακοίνωση και γι' αυτό πήρε θέση και η κόρη του, Ειρήνη.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, λοιπόν, εκείνη εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό, καθώς ο καλλιτέχνης το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει στις πίστες και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του να μπει σε αυτό τον χώρο. Μάλιστα, δηλώνει πως ο πατέρας της είναι ενοχλημένος και αναστατωμένος (δείτε εδώ πόσα κιλά έχασε και άλλαξε η εικόνα του εντελώς).

«Δεν ισχύει όσο κι αν κάποιους τους βολεύει και το θέλουν. Πρέπει να σου πω ότι μίλησα με την κόρη του Βασίλη Καρρά, την Ειρήνη, η οποία διαψεύδει την κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική, έστω και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Μάλιστα, όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια, γιατί χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα καταρχάς από ανθρώπους που παίρνουν να ρωτήσουν "ισχύει; δεν ισχύει;", δεύτερον, όπως είπαμε, είναι ένα βήμα πριν επιστρέψει στην μουσική.

Αυτό δημιουργεί μία αναστάτωση. Γιατί δημιουργεί κάποια ερωτηματικά και κάποιες αμφιβολίες "Τι θα γίνει τελικά; Πως ετοιμάζει δίσκο; Πως ετοιμάζεται για συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας αν έχει σκοπό να κατέβει στην πολιτική;". Μας είπε, λοιπόν, ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα, ποτέ δεν τον ενδιέφεραν, γι' αυτό και δεν πήρε ποτέ και ούτε πρόκειται να πάρει θέση. Απλώς όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον. Όπως μου είπε, αυτοί που πραγματικά τον ξέρουν, δεν θα έπρεπε καν να μπουν στη διαδικασία ούτε να το σχολιάσουν ούτε καν να αναφερθούν», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο πλατό.