Απ' την Ρουμανία με αγάπη: Τεράστιο και ροζ - Το δώρο υπερπαραγωγή του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Δεν σας πάει σίγουρα το μυαλό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Απ' την Ρουμανία με αγάπη: Τεράστιο και ροζ  - Το δώρο υπερπαραγωγή του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Μετά από μια αρκετά πιεστική περίοδο ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να πάρουν λίγες ημέρες off από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και γενικά από την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα. Προορισμός τους; Η Ρουμανία.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες μέσα από τα socia media μοιράστηκε τις πρώτες ονειρικές φωτογραφίες (δείτε τις εδώ) από τα παραμυθένια τοπία, τα σπα, τις πισίνες και όλα όσα απολαμβάνουν και η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε αλλά... ακόμα περισσότερο ζηλεύουμε την Αλεξάνδρα που έχει δίπλα της έναν άντρα που την θέλει πολύ και της το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία.

Κατά την επίσκεψή τους στην Βουκουρέστη, λοιπόν, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να δώσει ένα... σουβενίρ στην αγαπημένη του για να έχει να θυμάται κάτι από το ταξίδι.

Μικρό δεν το λες, ούτε διακριτικό το λες αλλά σίγουρα αν ο Στάθης ξαναπάει Survivor η Αλεξάνδρα θα έχει κάποιον να αγκαλιάζει!

Το δώρο του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα

Με αναρτήσεις της, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αλεξάνδρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο αγαπημένος της της αγόρασε έναν τεράστιο ροζ αρκούδο!

Απ' την Ρουμανία με αγάπη: Τεράστιο και ροζ  - Το δώρο υπερπαραγωγή του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Απ' την Ρουμανία με αγάπη: Τεράστιο και ροζ  - Το δώρο υπερπαραγωγή του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

«Είχα κρατήσει μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό...»

Πριν την αναχώρησή τους για Ρουμανία Αλεξάνδρα και Στάθης μίλησαν σε πρωινή εκπομπή:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα κρατήσει μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό, είχα την ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης που ήταν όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο. Είμαστε οκ. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο», εξήγησε.

«Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα, ζω την στιγμή. Το έχω ξεπεράσει, το έχω αφήσει πίσω. Γενικά, πράγματα τα οποία με ενοχλούν τα διαγράφω, ασχολούμαι ελάχιστα μαζί τους και μετά τα διαγράφω και νομίζω ότι δεν χρειάζεται υπερανάλυση όλο αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα, τελείωσαν. Είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ ο Στάθης Σχίζας μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ζωή συνεχίζεται, μια χαρά, επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας και στο σπίτι μας. Όλα καλά. Δεν μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει κάτι. Όπως ήμασταν, είμαστε».