Με μποτάκια και δερμάτινο τζάκετ - Πολύ αλλαγμένη και με ροκ διάθεση η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Μαρία Παπαραλάμπους πρόσφατα απασχόλησε θετικά τα μέσα, καθώς με πολύ ταπεινό και σεμνό τρόπο συμμετείχε και εκείνη ανάμεσα σε άλλες συναδέλφους της, στο ελληνικό metoo, καταγγέλλοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ την πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση του δικαστηρίου).

Η ηθοποιός προφανώς και αισθάνεται δικαιωμένη, ωστόσο έχει αποφασίσει να μην απασχολήσει άλλο με την υπόθεση αυτή και να συνεχίσει τη ζωή της κανονικά στο πλευρό των παιδιών και του συζύγου της.

Η μοναχική βόλτα της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στο κέντρο της Αθήνας

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μάλιστα την ηθοποιό, το Σάββατο 1/4 σε μια μοναχική έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας, με την ίδια να έχει ένα πιο ροκ look, το οποίο τονιζόταν με τα κοντά μαλλιά, το δερμάτινο τζάκετ και τα μποτάκια της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - βόλτα

Η πρώτη αντίδραση της Δροσάκη & Παπαχαραλάμπους για την απόφαση για το Φιλιππίδη

Πριν από περίπου δύο μήνες έληξε μια δικαστική υπόθεση, που απασχόλησε ιδιαίτερα το πανελλήνιο με αυτή να μην είναι άλλη από του Πέτρου Φιλιππίδη, που δικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξης με αναστολή.

Σε έναν βαθμό οι καταγγέλλουσες είναι δικαιωμένες, καθώς η ποινή, που επιβλήθηκε στον ηθοποιό αφορά στις δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού από τον ίδιο.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 13/2 η κάμερα του Μega Καλημέρα προσπάθησε να προσεγγίσει τη Λένα Δροσάκη (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του συζύγου της) και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεχωριστά με σκοπό να περιγράψουν τα συναισθήματά τους για την έκβαση της δίκης.

«Γεια σας! Αχ παιδιά, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα, ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλό σας βράδυ. Προσέξτε, παιδιά σας παρακαλώ, μην μου το κάνετε αυτό. Σας παρακαλώ πολύ», είχε πει η Λένα Δροσάκη, ενώ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε τονίσει: «Δεν έχω να σας πω τίποτα, σας ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ, ευχαριστώ πολύ».