Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή γιατί...» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σύζυγο του, Δανάη

«Είναι κάτι που δεν σου αρέσει πολύ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του MEGA, για όλους και για όλα.

Πιοσ υγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σύζυγο του, Δανάη Μιχαλάκη, τις σπουδές, που τελείωσα αλλά δεν ακολούθησε, αλλά αποκάλυψε και κάποια περιστατικά με θαυμαστές του.

Διαβάστε επίσης: «Φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου με την Μιχαλάκη

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για την Δανάη Μιχαλάκη

«Τα παιδιά των καλλιτεχνών έχουν την αγωνία αν θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους δίπλα στο όνομα που έχει φτιάξει η μητέρα ή ο πατέρας τους. Έχω σπουδάσει Μάρκετινγκ αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι για εμένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Είναι κάτι που δεν σου αρέσει πολύ να το βλέπεις αποτυπωμένο αλλά νομίζω με τη Δανάη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή. Έχω ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια, το μισό μου σόι είναι Πόντιοι και έχω όμορφες μνήμες από τραπεζώματα. Όποτε πάω στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη που μένει η γιαγιά μου νιώθω έφηβος, είμαι πάντα ο άτακτος, τρελός εγγονός που της χαλάει τι σπίτι και φωνάζει», συνέχισε.

Η αποκάλυψη του Παπαγεωργίου για την υποκριτική

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7/12 ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική του διαδρομή και την αγάπη για την υποκριτική.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή την περίοδο συμμετέχει σε δυο τηλεοπτικές σειρές, σκηνοθετεί δυο θεατρικές παραστάσεις και παράλληλα πραγματοποιεί και κάποιες live εμφανίσεις με τη μπάντα του, τους Polkar. Φυσικά, στο πλευρό του είναι συνεχώς η αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη, η οποία πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε την πρεμιέρα την παράστασης «Η μοναξιά της Δύσης», με τον ηθοποιό φυσικά να δίνει το παρών (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

«Θα ήθελα, αν τα καταφέρω, όταν γεράσω να είμαι κάπου στην Αμοργό και να αγναντεύω στη θάλασσα. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις. Δε θέλω να παίζω για πάντα. Λατρεύω τη δουλειά μου αλλά, δε μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτή τη δουλειά για πάντα.

Θα ήθελα κάποια στιγμή, όταν νιώσω ότι δε μπορώ να ανταποκριθώ, ακόμα και σωματικά, να πω “ως εδώ” και μετά, το υπόλοιπο της ζωής μου να είναι κάτι άλλο. Ίσως, πιο ήσυχο. Η ζωή στην Αθήνα έχει φασαρία και η δουλειά που κάνουμε έχει φασαρία. Μου αρέσει αυτό πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.