Με λευκό κοντό σορτσάκι & αθλητική εμφάνιση - Έσταζε ολόκληρος από τη γυμναστική ο Πάνος Βλάχος

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με λευκό κοντό σορτσάκι & αθλητική εμφάνιση - Έσταζε ολόκληρος από τη γυμναστική ο Πάνος Βλάχος

Ο Πάνος Βλάχος πρόσφατα είδαμε να γίνεται trend στο Τik Tok αυτή τη φορά όχι για κάτι, που αφορά στην ηθοποιία αλλά στο τραγούδι, αφού όπως είναι γνωστό είναι εξίσου ταλαντούχος και σε αυτό το κομμάτι (δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο).

Σε κάθε περίπτωση, τα επαγγελματικά του Βλάχου πάνε πολύ καλά και σίγουρα του απορροφούν πολλή ενέργεια στην καθημερινότητά του και γι αυτό, όταν ξεκλέβει λίγο ελεύθερο χρόνο προτιμάει να κάνει πράγματα, που τον ευχαριστούν!

Η αθλητική έξοδος του Πάνου Βλάχου στη Βουλιαγμένη

Πρόσφατα μάλιστα, ο αποκλειστικός φακός του Youweeky.gr τον απαθανάτισε να αθλείται και συγκεκριμένα να τρέχει μόνος του στη Βουλιαγμένη, με μια λευκή και άκρως αθλητική εμφάνιση!

Πάνος Βλάχος

Oι εξελίξεις με τα προσωπικά του μετά το χωρισμό

Χαμογελά ξανά όπως όλα δείχνουν ο Πάνος Βλάχος, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 13 ολόκληρα χρόνια πολλοί θεωρούσαν πως η σχέση τους θα καταλήξει στο γάμο καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι ωστόσο ο χωρισμός του είναι επιβεβαιωμένος από πολλούς αλλά κυρίως από αυτές τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την Νάνσυ Παραδεισανού και τα όσα είπε στην εκπομπή «Γεια σου», επικαλούμενη ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time», ο ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη, που απολαμβάνουμε καθημερινά στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και πλέον είναι αχώριστοι, κρατώντας ωστόσο την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, το YOU πρώτο εδώ και καιρό σας είχε κάνει γνωστή την είδηση αυτή και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση!