Από τον Σασμό στο... - Το βίντεο με τον Δημήτρη Λάλο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Για που το έβαλε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Από τον Σασμό στο... - Το βίντεο με τον Δημήτρη Λάλο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο. Ο ευρέως γνωστός στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, ως "Μαθιός" στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος έλαβε μέρος σε ένα βίντεοκλίπ διαφημιστικού, για τις ανάγκες ενός συνεδρίου και μοιάζει με τον Τζέιμς Μποντ, όπως είπε και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της στο Super Κατερίνα. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Δημήτρης Λάλος εμφανίζεται πάντα μαυροφορεμένος, έχοντας στην κατοχή του σκάφη, ακριβά αυτοκίνητα και ελικόπτερα, με στόχο του να μάθει το νησί που βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Υπομονή και θα δείτε...» - Ανατρεπτική αποκάλυψη για τη σχέση του Μαθιού & Βασιλικής στα επόμενα επεισόδια

Το βίντεοκλίπ του Δημήτρη Λάλου

Οι οικογενειακές διακοπές του Δημήτρη Λάλου στην Κρήτη

Όμορφες και πολύ ήρεμες στιγμές πέρασε ο αγαπημένος Δημήτρης Λάλος μαζί με την οικογένειά του, καθώς επέλεξαν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη, δημοσιεύοντας στο instagram πολύ ωραίο υλικό από εκεί.

Ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον Σασμό, που πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Μαθιού απέδειξε το πόσο πολύ τον έχει επηρεάσει το σίριαλ του Alpha, καθώς η όλη ιστορία διαδραματίζεται στο νησί της Κρήτης. Έτσι λοιπόν μαζί με την μικρή του κόρη και την γυναίκα του ανακάλυψαν με τη σειρά τους, πολλά κομμάτι από την κρητική παράδοση, πολλά από τα οποία βλέπουμε και στη σειρά.

Λάλος ΚρήτηΛάλος Οικογένεια

Στιγμές ξεγνοιασιάς για τον Δημήτρη Λάλο