Στο νοσοκομείο η Αγγελική Νικολούλη - Η επίσημη ανακοίνωση

Ακυρώνεται το αποψινό 7/4 Φως στο Τούνελ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ένα μικροατύχημα βάζει φρένο απόψε 7/4 στο Φως στο Τούνελ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε στο anikolouli.gr η παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη είχε ένα τραυματισμό και θα πρέπει σήμερα να ξεκουραστεί.

Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα και λόγω Πάσχα που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα η εκπομπή να προβληθεί ξανά στις 21 Απριλίου!

Η ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη

«Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν θα μεταδοθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου, καθώς η Αγγελική Νικολούλη είχε ένα μικρό τραυματισμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα εντός του σπιτιού, όταν ο γάτος της τη γρατζούνισε στο μάτι. Η δημοσιογράφος κρατούσε το αγαπημένο της κατοικίδιο αγκαλιά και μετά από μια απότομη κίνησή του υπέστη ένα μικρό τραυματισμό στην περιοχή του ματιού.

Η Αγγελική Νικολούλη μετέβη στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της, αλλά θα χρειαστεί για την αποθεραπεία της να απέχει για μερικό διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η επιστροφή της στο «Φως το Τούνελ» θα γίνει κανονικά μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου»

Την κορυφή κατέκτησε και τον Μάρτιο το «Φως στο Τούνελ»

Να σημειωθεί πως η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη ήταν για ακόμα έναν μήνα στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης, με μέσο όρο 19,1% στο σύνολο του κοινού και την κάλυψη να αγγίζει τους 1.257.000 τηλεθεατές.

Στο ίδιο διάστημα, το «Φως στο Τούνελ» ήταν πρώτο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,4%.

Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Φως στο Τούνελ» άφησε πίσω τα προγράμματα του ανταγωνισμού κατά 5,7 και πλέον μονάδες στο σύνολο του κοινού (STAR 12,6%, ALPHA 10%, ANT1 8,9%, ΣΚΑΪ 8,2%, ΕΡΤ1 4%, OPEN 3,6% ).

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, το «Φως στο Τούνελ» κατέγραψε μέσο όρο 25,6%.