«Δόξα το Θεό τα μαλλιά μου έχουν βγει» - Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος κατά του αρχισυντάκτη του Survivor All Star

«Απίστευτο σε λίγο από αρχισυντάκτης θα γίνεις πως το λένε inflouerse»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/triantafillos_xatzinikolaou
Instagram/triantafillos_xatzinikolaou

Για ακόμη μια φορά ο Τριαντάφυλλος έκραξε άσχημα το Survivor All Star και στο στόχαστρό του μπήκε ξανά ο αρχισυντάκτης του ριάλιτι, στον οποίο έχει "επιτεθεί" και στο παρελθόν λόγω της αναφορά των παικτών στο όνομα του παρόλο που δεν είναι στο παιχνίδι - δείτε εδώ.

Αυτή την φορά, ανέφερε πως πληροφορήθηκε ότι ήθελε να βάλει τους παίκτες να αρχίζουν να τον κράζουν επειδή τον έκαναν γνωστό στα social media και όχι μόνο

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλο για τον αρχισυντάκτη του Survivor All Star

«Δικαιοσύνη;; Μόνο για αυτούς που θέλουμε Δημήτρη Παβλιδάκη έμαθα πως ήθελες να βάλεις τους παίκτες να αρχίζουν να με κράζουν επειδή σε έκανα ψιλογνωστούλη εδώ στο Instagram!!! Μπορείς ελεύθερα να το κάνεις εξάλλου είσαι αληθινός και δίκαιος και έμαθα ότι τα παιδιά αρνήθηκαν να το κάνουν!! Μπορείς να κράξεις όπως τοτε που έφυγα και τους έβαλες τους κολλητούς σου να κράζουν τα μαλλιά μου. Να σου πως λοιπόν Δόξα το Θεό τα μαλλιά έχουν βγει», έγραψε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Όποτε θέλει η παραγωγή, να μας βγάλει την ρήτρα των 150.000 ευρώ και...» - "Κόλαφος" ο Αναγνωστόπουλος για ΣΚΑΙ & Λιανό μετά τα βίντεο με το φαγητό

Τριαντάφυλλος Survivor All Star

Ενώ, στην επόμενη: «Ρε αδερφή από 300 followers που είχες από τότε που σε έκαναν διάσημο και σε ανεβάζω έχεις πάει στους 1500 απίστευτο σε λίγο από αρχισυντάκτης θα γίνεις πως το λένε inflouerse ρε τι καριέρες χτίζω ρε φίλε. Παιδιά πάμε να τους πάμε στι 8 χιλιάδες ακόλουθους όσο τα ποσοστά του all star;;; Είσαστε;;;»

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Στρέφεται εναντίον και του Κόρο

Στο (6/4) επεισόδιο είδαμε αρκετά ευτράπελα να συμβαίνουν τόσο στις καλύβες των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όσο και στον συμβούλιο του νησιού - δείτε εδώ ποιος αποχώρησε.

Βέβαια, στο συμβούλιο του νησιού προέκυψε για άλλη μια φορά ένας τσακωμός, με αφορμή μερικές κατηγορίες του Γιώργου Ασημακόπουλου προς τον Γιώργο Κόρομι. Συγκεκριμένα, ο πρώτος είπε πως μετά την ήττα τους, ο δεύτερος του φώναξε "κάτσε και απόλαυσε το" κι "αυτό είναι κάρμα" κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Ασημακόπουλο μιας και του φάνηκε αρκετά ειρωνικό και κακό.

Διαβάστε επίσης: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Ωστόσο, ο Κόρομι από πλευράς του είπε πως ουσιαστικά ανταποδίδει τα σχόλια και την συμπεριφορά γενικότερα του Ασημακόπουλου και πως για κανένα λόγο δεν θα τον ειρωνευόταν που πεινάει και που δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα η ομάδα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπλεχτούν στην εν λόγω διαφωνία παίκτες και από τις δύο ομάδες αντίστοιχα και να φέρνουν στην επιφάνεια σχετικά περιστατικά που έχουν σημειωθεί από διάφορους παίκτες στο παρελθόν, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως όταν μια ομάδα έχει τόσες μέρες να φάει, δεν πρέπει η αντίπαλη να φέρονται τόσο αντιαθλητικά και πονηρά - δείτε εδώ το βίντεο από τον τσακωμό.

Όλα αυτά, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Τριαντάφυλλο, που παρά τον φόρτο εργασίας του, δεν χάνει κανένα επεισόδιο του Survivor all star και στην συνέχεια του σχολιάζει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Η σκληρή κριτική είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου οπότε αυτό κάνω όταν θα δώ αλλαγές θα πώ και τα καλά, οκ παλιόφιλε μου (και τάγκαρε τον Δημήτρη Παυλιδάκη). Βοήθησε και άλλο τον Κόρο Βάλτον να πει για τα μαλλιά για το φαγητό κτλ ξέρεις εσύ», είπε στην μια από τις αναρτήσεις του.

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου