Έχει εννιά αδέρφια - Βίντεο από το ξεσάλωμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τις δύο αδερφές της στους δρόμους της Αθήνας

Δεν τις ξεχωρίζεις...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε ένα ονειρεμένο ταξίδι στο Ντουμπάι μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και, μάλιστα, από εκεί έκαναν και την πρώτη τους επίσημη ανάρτηση στα social media (δείτε την εδώ), ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να δει την μεγάλη της οικογένεια.

Η ίδια έχει εννιά αδέρφια στο σύνολο, στα οποία έχει τρελή αδυναμία και δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok μάλιστα μας έδειξε τις δύο αδερφές της πριν από λίγες ώρες, δημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου οι τρεις τους χόρευαν και ξεσάλωναν στον δρόμο. Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Αυτές είναι οι δύο κούκλες αδερφές της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

«Είμαστε συνολικά 10 αδέλφια. Οπότε το ένα μεγάλωνε το άλλο. Εγώ ήμουν 4η στη σειρά, μοιραζόμουν το δωμάτιο με την αδελφή μου τη Βάσω, πρόσεχα τα μικρότερα και έκανα τα ΣΚ τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν ένοιωσα ποτέ μου μοναξιά. Το μόνο που ‘στερήθηκα’ ήταν το να έχω την προσοχή των γονιών μου. Γιατί πάντοτε υπήρχε ένα μικρότερο που τους είχε ανάγκη», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης: «Οικογένεια θέλω...» - Οι νέες αποκαλύψεις της Καληφώνη για τον Μάστορα και η εγκυμοσύνη

Το βίντεο με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της σε μία από τις αδερφές της

Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Καρυφαλιά Καληφώνη. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Τσάι με λεμόνι» στο Youtube και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την ζωή της.

Οι δηλώσεις ωστόσο που έκανε για το GNTM, την δική της συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν από τους 4 κριτές, έκαναν έξαλλη την Έλενα Χριστοπούλου που πέταξε τα "καρφιά" της στον αέρα του Πρωινού μας (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Στην ίδια συνέντευξη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έπρεπε να κάνει μια φάρσα στην αδερφή της πως είναι έγκυος, αφού έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

Έτσι λοιπόν την κάλεσε στο τηλέφωνο και είπε «Ρε δεν θα το πιστέψεις. Είχα κόψει τα αντισυλληπτικά γιατί με είχε βάλει ο γυναικολόγος να τα κόψω. Είχα ζαλάδες και δεν αισθανόμουν καλά. Και έκανα τεστ εγκυμοσύνης τώρα και είναι θετικό. Έχω όρεξη να κάνω πλάκα τώρα; Δεν του το είπα, κοιμάται τώρα» είπε στην αδερφή της.