Θυμάστε την Πολυξένη; Εξαφανίστηκε από τότε που έκλεισε το Alter - Δεν θα πιστέψετε πώς είναι σήμερα

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θυμάστε την Πολυξένη; Εξαφανίστηκε από τότε που έκλεισε το Alter - Δεν θα πιστέψετε πώς είναι σήμερα

Πριν από χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε το κανάλι του Alter, μία από τις πιο αγαπημένες στήλες του κοινού ήταν η μουσική που έπαιζε ανά διαστήματα και συγκεκριμένες ώρες. Εκεί ξεκίνησαν την καριέρα τους στο τραγούδι διάφοροι καλλιτέχνες. Μία από αυτούς είναι και η Πολυξένη Μπίφσα, γνωστή ως Πολυξένη, η οποία ερμήνευε pop κομμάτια, που μιλούσαν στην καρδιά κάθε έφηβου κοριτσιού.

Στην αρχή της δεκαετίας του 2000 πρωτοβγήκε, λοιπόν, και τα τρία πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της ήταν το «Μήνυμα κρυφό», το «Πάρτ' τα» και το «Αχ φεγγαράκι μου». Από τη στιγμή όμως που έκλεισε ο σταθμός εξαφανίστηκε και εκείνη, μέχρι που το 2009 εισέβαλε στο X-Factor του ΑΝΤ1 σε άλλη μία προσπάθειά της να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, κάνοντας αυτό που αγαπά. Δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές ωστόσο και έτσι δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στον μουσικό διαγωνισμό.

Διαβάστε επίσης: 20 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision - Αγνώριστη μετά τις πλαστικές η Σερτάμπ

Πώς είναι σήμερα η Πολυξένη του Alter

Πλέον είναι πάνω από 30 ετών, δεν ασχολείται πια με τον τραγούδι και την μουσική, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως έχει μία εντελώς διαφορετική ζωή, με την εμφάνισή της να μην έχει αλλάξει πολύ, ενώ φαίνεται πως ο χρόνος δεν την "αγγίζει". Παραμένει ενεργή γενικότερα στα social media, όμως δεν της αρέσει να δημοσιεύει πολύ υλικό από την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την Σεράινα Καζαμία από το πρώτο GNTM στον ΑΝΤ1; Μετανάστευσε στην Ελβετία, παντρεύτηκε και έκανε παιδί

Πολυξένη Μπίφσα Alter σήμερα

Πολυξένη Alter σήμερα

Αγνώριστη 21 χρόνια μετά το Fame story και η Φωτεινή Τσιτσιγκού

Πολλά πρόσωπα είχαμε δει να περνάνε από το Fame story μιας και το 2001 το ριάλιτι αποτέλεσε πρωτοφανές προϊόν για την ελληνική τηλεόραση με τους τηλεθεατές να στηρίζουν έντονα τα τότε ταλέντα, που διεκδικούσαν μία θέση στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Μεταξύ αυτών λοιπόν, ήταν και η Φωτεινή Τσιτσίγκου μια κοπέλα, που είχε απασχολήσει τόσο με τη φωνή της, όσο και με την εκρηκτική παρουσία της στο παιχνίδι, αφού δεν άφηνε τίποτε να πέσει κάτω, σε περίπτωση, που την έθιγε (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την επιστροφή του Fame story).

Η Φωτεινή σήμερα είναι μανούλα, ωστόσο μέσα από νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στο Happy Day έκανε γνωστό, πως επιστρέφει στη μουσική με την επανεκτέλεση πολύ γνωστού τραγουδιού.